Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Societatea din ziua de azi oferă mult mai multe lucruri care ne pot duce în pragul dependenței decât în trecut. Dacă pe vremea părinților noștri singurele obiceiuri vicioase la îndemână erau alcoolul și tutunul, acum există și această tendință a serviciilor online și utilizarea prelungită a acestora.

Din ce în ce mai mulți tineri și adolescenți dezvoltă, în ziua de azi, probleme din cauza jocurilor pe calculator, care nu doar că le cauzează deformări ale coloanei, ci le afectează într-un final și sănătatea mentală.

Marea Britanie face primul pas în tratarea tinerilor și adulților dependenți de diferite jocuri virtuale, așa-numiții gameri, a căror viață este puternic afectată de nenumăratele ore de jucat la calculator. Național Health Service (NHS), sistemul de asistență medicală de stat din Regatul Unit, deschide prima clinică de specialitate din țară, pentru a-i ajuta pe oameni să își trateze acest viciu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.