Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizatorul Maratonului Piatra Craiului, competiție în timpul căreia doi sportivi au murit sâmbătă, a mai fost implicat într-un caz controversat. Lucian Clinciu a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce cinci sportivi au murit într-o avalanșă în timpul campionatului național de schi-alpinism, desfășurat în ianuarie 2004, scrie Adevărul.

Sâmbătă, 5 octombrie, un bărbat din Cluj și o femeie din Odorheiul Secuiesc au murit la Maratonul Piatra Craiului, după ce au căzut într-o prăpastie din apropierea comunei argeșene Rucăr. Eduard Klopcek, medicul care a murit în timpul maratonului, a încercat să ajute o concurentă căzută într-o prăpastie. În timp ce cobora, bărbatul a alunecat și s-a prăbușit în gol, relatează Adevărul.

Integral pe LibertateaComentarii

Europeanul Gata! Nu mai merge așa! Propun o lege prin care să fie pedepsit cineva, nu contează cine, și pentru accidentele suferite de turiștii care parcurg traseele montane pe "persoană fizică"!

9 octombrie 2019 17:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.