Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tabloidul britanic Daily Mail remarcă apariţia ministrului Elena Udrea într-o revistă pentru femei şi comentează: "Un alt mod de a câştiga alegerile. Ministru al guvernului român pozează într-o rochie de latex pe coperta unei reviste".

"Într-o rochie strâmtă de latex şi cizme înalte, mulate pe picior, un ministru al guvernului român pozează plină de încredere pe coperta unei reviste.

Ministrul român a lăsat deoparte costumele drepte şi fine în ediţia specială a revistei Tabu România, dedicată femeilor puternice.

Blonda de la Ministerul Turismului a fost fotografiată într-o rochie mini, cu cizme lucioase şi bijuterii neostentative.

În revistă, politiciana de 37 de ani arată cum se percepe ea în raport cu alte femei puternice- Cleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Eva Peron şi Madonna, pozând în postura fiecăreia", punctează Daily Mail.

"Au fost însă câteva femei care au reuşit să arate că-şi doresc şi pot ceva mai mult decât posturi de executanţi. Sunt acele femei-iconice care au schimbat felul în care politica se face în lume. În logica aceasta, mi-aş dori foarte mult să văd că, şi în România, unul dintre partidele mari e suficient de deschis să propună o femeie curajoasă şi pricepută la cea mai importantă funcţie în stat", a scris Elena Udrea pe blogul personal.

"Politiciana preocupată de modă ("fashion counscious") a fost criticată în trecut pentru că, atunci când a vizitat locurile afectate de inundaţii, le-a adus femeilor pantofi cu toc, ca să se simtă "frumoase".

"Este păcat că nu e la fel de nerăbdătoare să ne arate politicile ei, precum ne arată corpul ei. Este un politician talentat, dar lucrurile de genul ăsta nu le ajută pe celelalte femei şi nici pe ea", a declarat un critic al ministrului", încheie Daily Mail.

Integral pe România LiberăComentarii

Vasâli Bravo Leantzo! Uite ceva care ti se potriveste! Ministeriatu' insa... vai mama lui !

3 noiembrie 2011 18:16

alice trebuia data poza integral: rochie de prostituata - din piele, stramta, scurta, cizme - pt o putere de centura, un ministru reprezentativ !

3 noiembrie 2011 15:52

cosma racoare Bune pozele ! Romanii o sa si le puna la WC-ul din curte ! Iar cand o sa li se termine hartia igenica o sa foloseasca pozele penibilei Elena Udrea !!!

3 noiembrie 2011 14:28

seneca nu stiu ce consilieri are ac.femeie,dar rau au sfatuit-o,pentru ca ea daca era desteapta nu ar fi acceptat un asemenea pictorial a la simona senzual sau alina plugaru.Cate demnitate de ministru poti sa ai sa te lasi pozata in aest mod de toapa iesita de pe centura !!??ORIBIL. Odata ce ai accepta a esti politician,mai mult MINSTRU AQL ROMANIEI , cum dracu sa te prezinti intr-o revista tabloid in postura de ,,iepuras,,.?oare Basescu ce parere are???

3 noiembrie 2011 12:44

cosma racoare Asta e Ciocciolina Romaniei - e proasta ca noaptea !!! Cred ca Iliescu i-a dat ideea sa se pozeze in halul asta !! Pentru un ministru e o penibila de ultima speta !! Poate Basescu a vrut sa o vada asa !!! Cata prostie o fi in dovleacul ei , numai ea stie !!

3 noiembrie 2011 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.