Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bianca Bobu a dispărut la începutul lunii august. Portarul de la loturile de hochei feminin ale României a fost văzută ultima oară în orașul natal, Galați.

Atunci, ea a fost surprinsă alături de un prieten și Libertatea susține că aceștia ar fi plecat în Germania. De atunci, sportiva de 19 ani a dispărut din mediul online.

Apropiații îşi pun problema ca sportiva să nu fie victima unei rețele de trafic de persoane.

Antrenorul Biancăi Bobu se teme pentru siguranța acesteia
Antrenorul lui Bobu, cel care a anunţat dispariţia Biancăi, se teme pentru starea de sănătate a acesteia și a dezvăluit ce mesaj a primit din partea sportivei. ”M-a sunat să mă certe că am pus articolul. Mi-a cerut să șterg postarea!

A afirmat că e în Galați, iar eu am sfătuit-o să meargă la poliție. Parcă cineva îi dicta ce să spună. Pretindeam puțin respect de la ea, dar Doamne-Ferește, poate era cu pistolul la tâmplă”, a spus tehnicianul, citat de sursa menționată mai sus.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.