Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Expertiza psihiatrică la care e supus Gheorghe Dincă se va întinde pe mai multe zile. Marți, presupusul criminal din Caracal a stat patru ore de vorbă cu specialiştii INML, dar discuţiile vor continua.

Săptămâna trecută, doi experți FBI au stat de vorbă două zile la rând cu Gheorghe Dincă pentru a-i face profilul psihologic. Asta după ce specialiştii au vizionat fiecare înregistrare făcută de anchetorii români la percheziţiile din casa presupusului criminal, dar şi din locurile în care Dincă a susţinut că a aruncat rămăşiţele Luizei Melencu.

În urmă cu opt ani, Gheorghe Dincă a fost internat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Slatina. Dacă inițial Dincă a fost internat cu diagnosticul de sindrom anxios depresiv, ulterior medicii au concluzionat că bărbatul suferă de tulburări de personalitate și de comportament cauzate de abuzul de alcool.

Raportul comisiei psihiatrice va fi gata peste 30 de zile, timp în care Dincă ar putea fi supus mai multor şedinţe de expertiză psihiatrică.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.