Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toată lumea discută despre moţiunea de cenzură. Şi dacă n-ar fi fost iniţiată moţiunea de cenzură, sau dacă n-ar trece, guvernul Dăncilă nu poate rămâne în funcţie, fiind „ciuruit“. Este clar că preşedintele Iohannis nu are de gând să semneze decrete de numire a noi miniştri, fie ei şi interimari, iar dacă revocă şi miniştrii la cererea premierul Dăncilă, guvernul rămâne fără încă doi miniştri.

Singura variantă, de care Dăncilă fuge ca dracu de tămâie, este aprobarea parlamentului pentru noua compoziţie a guvernului, după plecarea ALDE. Cum PSD mai are 206 parlamentari, mari şi laţi, această aprobare nu va veni. Premierul Dăncilă nu înţelege ce se întâmplă cu propriul guvern.

Integral pe AdevărulComentarii

Iohannis mai are și soluția s-o aresteze dracului pe „această femeie” ... și s-o pună pe Birchall obershlitz! Veorica alături de Dracne și veverița Birchall, mare specialistă în șlițuri, la Palatul Victoria ecce tot ce îi trebe Românicii ca să treacă victorios pe ultimul loc în mUE, dar mai ales ca Iohannis să poată dormi și visa mumos încă cinci ani în dormitorul de un kilometru pătrat de la Vila Lac 3. Să moară pizdacii ciudă pizdaci!

8 octombrie 2019 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.