Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihaela Rădulescu, una dintre vedetele care a vorbit de-a lungul timpului foarte puţin despre viaţa sa sexuală, a recunoscut că îi place la nebunie să facă dragoste şi după ce momentul se consumă... ar lua-o de la capăt. "După ce fac dragoste aş lua-o de la capăt", a povestit diva.


Ajunsă la 42 de ani, Mihaela Rădulescu ştie ce vrea de al un bărbat. "Sunt multe lucruri pe care le faci dacă într-adevăr ai făcut dragoste. Dacă acolo a fost atâta iubire încât să fi făcut dragoste. Noi, fetele, o simţim din cap până în picioare. Eu după ce fac dragoste aş lua-o de la capăt. Dacă eram băiat, ţi-aş fi spus că după dragoste aş face sex", a povestit vedeta la CanCan TV.

În ceea ce priveşte interminabilul "conflict" cu Andreea Marin, Răduleasca (foto) a declarat: "E păcat şi nefiresc să te deranjeze concurenţa. Am stat şi m-am gândit ce o deranjează la mine şi am realizat că poate e vorba de o concurenţa, nu probleme de alt gen. E adevărat că multe femei îşi scot ghearele când e vorba de un bărbat. Acolo a fost vorba de nişte neplăceri. Nu se face asta, nu pentru că nu se cade. Nu se face profesional, decât dacă ai un motiv real".


Integral pe LibertateaComentarii

NICU tractorist cu 4 clase care spune adevarul Aveam la scoala un profesor care nu viola eleve iar cand spuneam o prostie zicea nicule daca taceai filozof ramaneai Acum fara probabil sa-si dea seama tipa a spus o gogorita de unde reise ca are fond de parasuta.Chiar ca a devenit penibila cu asemena discutii ,ma asteotam la o asemenea discutie de la o tata din piata nicidecum de la o vedeta de televiziune cica

5 noiembrie 2011 21:27

MIHAI DOMNULE PROF,UNIV.DR.AURELIAN MINCULESCU, CURVA-I CURVA INDIFERENT DE "REGIMUL" POLITIC. FATUCA ASTA A PRACTICA ATAT MUNCA DE "JOS" CAT SHI "MANSARDA" ASHA "CA-CUR-VA-SARIA NU TINE CONT DE "REGIMUL POLITIC"....

3 noiembrie 2011 18:16

MIHAI BRAVO FATA, APROPO, CAM CATI KILOMETRI DE PENIS AI NEVOIE SA N-O MAI IEI DE LA CAPAT ?? SUNT TARE CURIOS DACA REZISTI LA TRECUT ECUATORUL!!!!!! VORBA AIA, LUCREZ CU MATERIALUL CLIENTULUI !!!

3 noiembrie 2011 18:11

Vasilica Pilu Curva asta care face de rusine femeile nu arata decat ca ii este gandul doar la s.esc, ca o catea in calduri, ca sa compenseze uratenia ei de diva poleita cu rahat porcesc. Blestemata iti este iesirea in fata ca sa spurci tot ce este curat!

3 noiembrie 2011 15:41

Nae Dar nu ai incercat cu un pluton de soldati ca sa fii sigura ca ai o continuitate " nu o mai iei de la capat " . Cred ca nu mai stii cu ce sa iesi in evidenta si ai inceput sa fii PENIBILA . S-ar putea ca cineva sa-i citeasca celui mic despre "placerile " mamei ! HALAL VEDETA ! ! !

3 noiembrie 2011 15:09

Pestele Gaita asta s-a marlit cu toti buhaii iar acum ca i s-a tocit 'potca' o da pe sfaturi. Mars spurcaciune, nescolita, mars la facut trotuarul-ca acolo'i dragostea mare, acolo'i de tine si de concurenta ta, zana sulii.

3 noiembrie 2011 12:50

Prof . Univ . Dr . Aurelian Minculescu Nimfomana asta fara scoala a ajuns mare vedeta cu ajutorul posteriorului de fier . Capitalisnmul asta falimentar a intors pe dos sistemul de valori . Media promoveaza numai curve si oligofreni , scandalul facand ratingul cel mai mare .

3 noiembrie 2011 12:21

mircea Cred ca se impune,cand mananca,sa nu faca sex,dansa folosind pentru ambele acelasi organ!!!

3 noiembrie 2011 12:14

patraulea " Eu după ce fac dragoste aş lua-o de la capăt " Iar eu stiu cum se cheama astfel de femei .

3 noiembrie 2011 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.