Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, cel care a susţinut că ar trebui să se permită vânătoarea cormoranilor pentru că afectează piscicultura, a declarat, luni, la Sibiu, că aceste păsări sunt iscusite şi nu pot fi învinse.

Daea a ţinut să felicite iniţiatorii legii care prevede vânarea cormoranilor.

Întrebat, luni, la Sibiu, ce părere are despre iniţiativa legislativă privind vânătoarea cormoranilor, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a spus că este o problemă importantă la nivelul Uniunii Europene şi că mai mulţi miniştri din statele UE sunt îngrijoraţi.

Integral pe România LiberăComentarii

@ 8 octombrie 2019 8:53 Băi Cariciule, idiot ești tu cu vaca aia care te-a bălegat pe lumea asta, imbecilule. Să-mi sugi drâmba! Iar oaie ăsta de Daea e OKK, adică o căcare, o oaie căcată, un cretin. Muie PSD!

8 octombrie 2019 8:57

ariciul Daea e singurul ministru ok din PSD,si e singurul care stie cu ce se mananca totul in agricultura,zootehnie ,piscicultura si orice vor prostii parerologi si habarnauti .Cum e de pilda idiotul postac de dinainte,cu limbaj de idiot .

8 octombrie 2019 8:53

Vânătoare de oi, oițe, berbeci, etc. Daea ăsta e mai mult oaie decât berbec, sau nu mai știe nici el ce pula calului de animal păros îmblănit este. Muie!

7 octombrie 2019 22:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.