Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cele mai așteptate filme ale sfârșitului de an a debutat în weekend cu un record de încasări, dar și cu multe controverse. Pelicula Joker e pusă la zid pentru că ar fi prea violentă, iar unii chiar spun că ar trebui interzisă. Nici criticii de peste ocean nu sunt blânzi cu filmul. Mulți susțin că în ciuda jocului magistral al lui Joaquin Phoenix, filmului i-ar lipsi profunzimea. Joker a primit marele premiu al Festivalului de Film de la Veneția, iar în primul weekend după lansare a avut încasări de aproape 94 de milioane de dolari, mai mari decât cel mai nou episod al seriei Spider Man.

„Ai foarte multe emoții când termini un film, nu ești sigur că publicul va înțelege ceea ce ai încercat să faci. Premiera mondială a filmului nostru a fost aici, în Veneția, și cu siguranță publicul de aici a înțeles ce am făcut, ce am încercat să facem”, spune Todd Philips, regizor.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.