Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marina americană a botezat cel mai nou submarin de atac rapid, alimentat cu energie nucleară. Viitorul USS Oregon, din clasa Virginia, este arma cu care marina americană va domina mările și oceanele lumii și în acest secol, dau asigurări constructorii de la Șantierul Naval General Dynamics Electric Boat, din Groton (statul Connecticut).

Ce face atât de special acest submarin? De la preț la tehnologie, cam totul, scrie defence-blog.com! USS Oregon va costa aproximativ 2,7 miliarde de dolari (!) și se va alătura flotei ]n prima parte a anului viitor.
Nu necesită alimentare!

Fiecare submarin din clasa Virginia are 7.800 de tone și 377 de metri lungime și vine dotat cu un fascicul de 34 de metri. Acest submarin vine proiectat cu o instalație de reactor nuclear care nu necesită alimentarea pe parcursul duratei de viață!

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Precupețul ăsta amărât de la Excrementul Zilei, vine cu o informație imens exagerată. Lungimea acestui tip de submarin este 377 picioare, adică 115 metri. Cel mai mare ca dimensiuni submarin aparține Rusiei și are lungimea de 197 sau 198 de metri și este Typhoon din clasa Akula. Siktir!

8 octombrie 2019 21:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.