Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul regizor Martin Scorsese a declanşat o adevărată polemică la Hollywood, după ce a spus că filmele produse de studiourile Marvel „nu sunt cinema”.

„Nu le urmăresc. Am încercat, să ştiţi. Dar nu sunt cinema. Sincer, aşa bine realizate cum sunt, cu actori care fac roluri cât se poate de bune în asemenea condiţii, mă fac să mă gândesc la parcurile de distracţii. Nu este vorba despre un cinema creat de fiinţe umane care încearcă să transmită emoţii şi experienţe psihologice unei alte fiinţe umane”, a mai spus cineastul în vârstă de 76 de ani, la lansarea celui mai recent film al său, ”The Irishman”, produs de Netflix.

”Martin Scorsese este unul dintre primii mei cinci cineaşti preferaţi. Am fost scandalizat când oamenii au manifestat împotriva ‘The Last Temptation of Christ’ fără să fi vizionat filmul. Astăzi sunt întristat că îmi judecă filmul în aceeaşi manieră”, a a reacţionat pe Twitter James Gunn, care a regizat pentru Marvel ”Guardians of the Galaxy”.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.