Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce regizorul Martin Scorsese (76 de ani) a declarat că filmele cu supereroi precum cele produse de Marvel „nu sunt cinema“ şi seamănă cu parcurile de distracţii, actorul Samuel L. Jackson (70 de ani) a reacţionat.

Martin Scorsese a stârnit o polemică la Hollywood declarând că filmele cu supereroi precum cele produse de studiourile Marvel, după părerea sa, „nu sunt cinema“ şi seamănă mai degrabă cu un „parc de distracţii“, scrie News.ro.

„Nu mă uit la ele. Să ştiţi că am încercat, dar nu este cinema“, a spus regizorul pentru revista britanică Empire, care l-a întrebat dacă a văzut filme inspirate din universul Marvel.

„Sincer, la ceea ce mă duc cu gândul, cu actori care fac tot ce pot în circumstanţele date, este la un parc de distracţii“, a continuat Martin Scorsese, care a fost intervievat cu ocazia lansării noului său film „The irishman“, produs de Netflix.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.