Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai avem nici procuror șef la DIICOT. L-a păpat Iohannis. Nu mai avem nici procuror șef la DNA. Nu pentru că a scoborît-o pe Luluța din înaltele-i sfere: Nu vrea Iohannis un alt procuor șef la DNA care să nu vină din decizia lui.

Nu avem nici procuror general al țării. De la destituirea lui Tiberiu Nițu, Parchetul General al României a funcționat cu o marionetă vopsită în democrat convins, el fiind unul dintre nemernicii trimiși pe capul condamnaților din penitenciarul Aiud și, mai apoi, la vînătoare de nesuferiți, de pesediști sau de români care huiduie și fluieră la gardul Cotrocenilor.

Nu avem șef la SIIJ din aceleași motiv. Nu vrea Iohannis. I s-a pus pata că SIIJ mușcă magistrații. A apărut o instituție care sperie procurorii și, din cauza ei, nimeni nu mai strigă ”să trăiți dom’ prședinte!”. Din cauza SIIJ nu mai au curajul să ia șpăgă și să facă dosare la comandă! Si nici să execute ordinele tembele. Boala lui Iohannis, adică pata asta cu SIIJ, s-a răspîndit repede la toți slugarnicii. De la Danileț la Tăpălagă și Dogioiu toți vor șoricioaică la Adina Florea în bucătărie. Tot corul de trompeți urăște SIIJ și cere exilarea interimarei, dărîmarea clădirii, abrogarea legii și legarea tuturor procurorilor și judecătorilor de crăcile plopului de la Cotroceni.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 7 octombrie 2019 21:20 Măi Kuminekăkatule, vezi de de atâta flatulanță, adică de atâtea bășini, te-ai kăkat pe tine, înbutatule în buci Tu nu ești fomist, ești sătul de atâta muie pe care ți-o servește PSD-ul și pizdacii lui poponari. mUE!

7 octombrie 2019 22:28

Kuminecăturile Gemene Ecce extrem de flatulant să fi imitat, ca complimentele sincere multiplicate miraculos precum pâinile fomiștilor. Înbuci cât poți că ecce din belșug...

7 octombrie 2019 21:20

Ecce Kurrupt @ 7 octombrie 2019 12:44 Mei omule multiplu, ai grijă că Cristian Homobuci o să te viziteze și o să te fută în cur până vei avea și tu franjuri la ariannus. Ia și de la mine o muie că e cadou.

7 octombrie 2019 20:12

Ecce Kurrupt Cum îndrăznește ăsta să scrie urât de Klaussfinkter Wurst Johannis?! Adică el vrea să plătească taxe unui stat de pizdaci incompetenți sau vrea să plătească în natură plus ceva bacșiș unui stat de kuriști profesioniști? Adevărat vă spun vouă, kuriștii știe că care ecce treaba și își iubește turma. Precum ciobanul cel bun care ecce pregătit să-și dea viața pentru a salva oaia rătăcită. Cristian Homobuci de exemplu nu ar ezita, mai ales dacă ar fi vorba de un miel...dar pentru că e vorba de o oaie, ăsta care îndrăznește mai bine ar scrie niște osanale pentru Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, prim-ministru al guvernului României și candidat tot oaie la alegerile prezidențiale din partea PSD, dacă nu s-a găsit un alt candidat miel sau berbec din partea pizdacilor cu arianusul franjurat și colorat în multiculorile curkubeului. Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă ecce cea mai oaie din parcare care candidează la peședinție, asta ar trebui să o știe toți pizdacii kuriști profesioniști care știe care ecce treaba mare. Cu respect, pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius Pavianus von Paulus, adică pe scurt Paulus. Muie PSD...Ghinion...

7 octombrie 2019 20:08

noi INSULTE GROBIENE, cuvinte abjecte scuipate de drogati si alcoolici, loviti de afectiuni psihice, sunt adresate de pleava si gunoaiele societatii romanesti - ziaristului de exceptie - care este dl, Nistorescu. Lipsesc argumentele concrete, la pleava si gunoaiele societatii romanesti, deoarece, judecatile de valoare facute de dl. Nistorescu, sunt de necombatut si concrete.

7 octombrie 2019 12:44

Ecce Kurrupt Cum îndrăznește ăsta să scrie urât de Klaussfinkter Wurst Johannis?! Adică el vrea să plătească taxe unui stat de pizdaci incompetenți sau vrea să plătească în natură plus ceva bacșiș unui stat de kuriști profesioniști? Adevărat vă spun vouă, kuriștii știe că care ecce treaba și își iubește turma. Precum ciobanul cel bun care ecce pregătit să-și dea viața pentru a salva oaia rătăcită. Cristian Homobuci de exemplu nu ar ezita, maiales dacă ar fi vorba de un miel...

7 octombrie 2019 7:59

Planeta EURO-Maimuțelor Partidul pedofililor din Olanda, despre EURO-pedofilie: „Așa cum societatea s-a obișnuit cu mariajul între doi bărbați, se va obișnui și cu mariajul între un bărbat și un copil”

7 octombrie 2019 0:46

găozar SEXO-marxist mic, zglobiu, jucăuș și recurent re-depizdat: 23:17

7 octombrie 2019 0:44

@ 6 octombrie 2019 22:58, 6 octombrie 2019 23:02 Băi Paulus, tot poponar ai rămas. Du-te-n păcatele tale de găozar. Numai la buci de țânci de gândești. Sărmane poponar!

6 octombrie 2019 23:17

găozar SEXO-marxist mic, zglobiu și jucăuș depizdat: 21:48, 22:08, 22:12

6 octombrie 2019 23:02

Adrian Ungureanu - noi aventuri pe Planeta EURO-Maimuțelor: Partidul pedofililor din Olanda, despre EURO-pedofilie: „Așa cum societatea s-a obișnuit cu mariajul între doi bărbați, se va obișnui și cu mariajul între un bărbat și un copil”

6 octombrie 2019 22:58

Cotidianul e un fel de cafea nenechezol din coi de Gușter ofilit. Iar cum Nistorescu bea cafea de la sursă, adică de la instrumentul de pișat al lui Dan Voiculescu, mai și nechează din când în când, de unde iată nechezolul ridicăcat la rang de editorial, postat de slugile Gușterului aici la Haznaua 3. Oare cum se face că ăia care-l critică pe Iohannis sunt de fapt cam unul singur, adică acest căcat numit Nistorescu? În epoca de tristă amintire Băsescu, presa era divizată în cei pro și cei contra Chiorului, unde cei contra erau mult mai mulți, lingăii de la pro erau numai câțiva. Acum Nistorescu e solitar, el și cele câteva slugi ale lui care scriu din taste la ziarul ăla virtual care nu există decât pe internet, unde și așa nu-l cumpără nimeni. Nistorescu continuă să scrășnească și să necheze nechezol, cufurindu-se pe el ca de obicei. Mare hahaleră acest căcat Nistorescu. Muie!

6 octombrie 2019 22:12

Nistorescu, securistul? Nu, mersi Scârbos bolșevic

6 octombrie 2019 22:08

Balegă de Nistorescu și nechezol de președinte, ditamai editorialul căcat de veceul presei românești Cornel Nistorescu, căcatmarad cu Băsescu la departamentul de turnători voluntari la securitatea lui Ceaușescu. Numai în viziunea lui Nistorescu nechezolul scrâșnește, ceea ce e un adevăr fizic și chimic abstract, iar căcatul nu poate scrâșni, nici dacă se cacă pe el Nistorescu. Ajutoorrrr Rusia, China, Coreea de Nord, că Iohannis a paralizat statul, nu mai e nici stat de drept, nu mai sunt procurori, nu mai sunt miniștri în guvernoiul de căcat al PSD! Nistorescu ăsta-și merită banii murdari de fecale plătiți de PSD din bugetul statului, bani murdăriți cu fecale de către PSD după ce bugetul de stat a plătit PSD-ul. Nistorescu ăsta e tot mai jalnic, deh, căcatul putrezește după ce a fost defecăcat cu moț în boscheți, iar moțul lui Nistorescu din boscheții PSD-ului e halit de muștele care s-au adunat pe acel căcat mare numit Nistorescu să ajute PSD-ul cu toate eforturile lor de căcat mirositoare. Ce păcat că Nistorescu ăsta n-are pile sau pule pă la NASA să ceară ajutor dă pă Marte, poate vin marțienii să salveze paralizarea României. Mă cac în gura și-n capul mălăeț al lui Nistorescu, e cuvântul mălâeț original folosit de excrementul Nistorescu în alt editorial de căcat ceva mai vechi al lui, pentru că-n afară de un căcat, acest căcat cu moț al presei numit Nistorescu nu merită altceva. Punct!

6 octombrie 2019 21:48

POK Nechezol de comunist ce esti tu.

6 octombrie 2019 20:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.