Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea.

Reacţia ministrului vine în urma accidentului de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa în judeţul Ialomiţa şi soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi.

"Va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea, şi vom aplica noi măsuri drastice în acest domeniu. Am decis să convoc la ora 16:00 un comitet operativ cu toţi factorii de decizie implicaţi pentru a lua măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete", a scris Răzvan Cuc sâmbătă pe pagina sa de Facebook

Opt femei și-au pierdut viața în microbuzul morții din Ialomița. Majoritatea erau mame

10 persoane au murit şi 7 sunt rănite în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5:00, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Cine se face vinovat de accident

Șoferul TIR-ului trebuia să ajungă în Ciulnița. Acesta transporta pene de pasăre și plecase vineri la ora 16:00 din Târgu-Jiu.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3 șoferul oprise înainte cu câțiva kilometri de locul accidentului să bea o cafea. Voia să ajungă dimineață acasă pentru a merge înapoi să facă un transport.


Comentarii

Luca Cati oameni trebuie sa moara ca voi ,turma de incompetenti sa va faceti datoria !! Se stie ca soferii de TIR, cand circula in tara nu respecta pauzele de odihna, ce masuri ati luat voi? Voi incompetentilor, care nu va justificati prin munca salariile primite !

6 octombrie 2019 11:03

Șerban Nicolae, șoferul grupului infracțional P$D Grigore, ai dreptate, lua-te-aș violent pe la spate!

6 octombrie 2019 4:48

Grigore Carnagiu pe drumurile patriei, carnagiu și infecții nozocomiale în spitale....Cimitirile se măresc văzînd cu ochii !.....Se moare-n prostie în Romania de astăzi !....Uite la ce duce Politica Falimentară PSD-istă a Guvernului Dăncilă.....Nu se mai fac investiții, nu se mai construiesc autostrăzi și nu se modernizează drumurile și căile ferate, nu se repară poduri, nu se construiesc spitale și școli noi....Doar se împrumută în draci fonduri ce se dau *Să se mănînce și să se cace !*....Rămînem noi romănii și datori vînduți finanței internaționale, și subdezvoltați, și sărăciți, și marginalizați în Europa și-n Lume....Cum este posibil ca 80% din ce produce țara anul ăsta în 2019 să se ducă numai în salarii, pensii Contributive și Speciale, Asistență Socială, Decontări și Diurne la potentații din Instituțiile Statului, Bilete la ”First Class” cu destinații în țări exotice pentru vacanțe ale Aristrocației Socialiste ”de Caviar” din fruntea țării .... Ne duc de rîpă cu politicile astea idioate !.....

5 octombrie 2019 19:07

EU Mai Cuc, pasare crescuta de alta pasare proasta, mai bine v-ati gandi sa faceti autostrazi. Voi doar furati, atat stiti!Chiar daca ar fi adormit, intra in parapeti si nu facea atatea victime

5 octombrie 2019 18:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.