Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adepții teoriei Pământului Plat, prezenți la Cluj-Napoca la prima Conferință internațională din România, acuză NASA că imaginile Pământului prezentate din spațiu sunt, ori trucate, ori generate pe calculator, informează Mediafax.

Organizatorul primei Conferințe internaționale a Pământului Plat, Adi Rus, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu știe care este scopul pentru care NASA prezintă Pământul ca fiind rotund și nici motivele pentru care lumea este indusă în eroare.

„Scopul primei Conferințe internaționale a Pământului Plat din România, organizată la Cluj-Napoca, este de a aduce în atenția opiniei publice acest subiect care a luat amploare începând cu 2015. Ne-am trezim la realitatea că tot ceea ce ni se spune nu este chiar așa dacă verificăm, dacă nu mai acceptăm ce ni se oferă. Dacă cercetăm puțin, observăm că imaginile cu Pământul din spațiu pe care ni le oferă NASA sunt ori trucate, ori generate pe calculator. Nu știu care este scopul pentru care NASA ne prezintă Pământul Rotund și nici care sunt motivele pentru care cei care susțin că Pământul este rotund vor să ne inducă în eroare, dar pentru mine este important să descoper și să îmi demonstrez mie care este forma adevărată a Pământului”, a spus Rus.

Integral pe Digi24Comentarii

Kuminecăturile Gemene Iar vă puneți cu ăștia educacați... Specimenele Homo Superior evoluează constant, repetenții geniali face un căcat proaspăt de fiecare dată nu persistă cu aceleași idei învechite. Precum kurcubeul ceresc, constantele universale are și ele locul lor dar de data asta toată lumea știe că franjurii multicolori la gaura arianusului ecce pe locul întâi.

7 octombrie 2019 7:08

@ 6 octombrie 2019 11:47 Măi nea Răspândacuile pesedist, tu ce faci aci? Îmi faci recenzia postărilor? Mai lasă dracului lozinca ta cu securescu, mai bine te semnezi tu Securescu, sau Neo Securescu, pentru că ești securist până-n măduvă. Nene, aici n-am nimic cu Boc, ci numai cu ideea plată ca mințile ălora care se conferențiază aiurea acolo. Tu vrei să pari mai erudit decât Mafalda, dar tâmpenia aia a ta maniacă cu cuvântul ecce, e imbecilă, ecce înseamnă tradus din latină iată, deci îți dai cu tesla-n știință. Afirmația ta cu golirea oceanelor de pe pământ e iarăși o aberație, planeta noastră e un corp sferic cu tot cu apă, pentru că forța gravitațională îl face o sferă cu totul din componența lui. Restul cu plăcile tectonice și celelalte sunt cunoscute, deci asta ține de geofizica pământului ca planetă în sine. Universul e infinit, așa că n-are cum să fie plat, dar prin similitudine cu alcătuirea corpurilor cerești care sunt sfere și mai departe a sistemelor planetare, solare, galactice se poate teoretiza că Universul poate fi tot o sferă, deși asta ar presupune limitarea lui, ceea ce nu e cazul. Mă mir că nu pomenești nimic de statul paralel și de Ocultă și de iluminați, masoni, etc., pentru că tu ești scufundat în ocultismul neo-marxist globalist, capitalisto-comunist. Să fii sănătos!

6 octombrie 2019 17:33

Ecce Kurrupt Adepții Teoriei Sfinkterului Franjurat însă se întâmplă zilnic să conferențieze constant în toată presa. Analiștii susține că toate sfinkterele umane de pe Pământ ecce franjuri ca găoaza lor și că specimenele Homo Superior a căzut din constelația Arianus 17 aici pe Planeta Maimuțelor...

6 octombrie 2019 16:42

@Pavel Td (erată) ... Poate reușesc profii SĂ TE ÎNVEȚE cum se...

6 octombrie 2019 14:50

@Pavel Td Mă băiatule, mai du-te și tu pe la școală. Poate reușesc profii cum se construiește corect măcar o propoziție dezvoltată! Dacă nenea Iancu ți-ar citi postarea de mai sus, și-ar retrage din circulație tot ce a scris, ar pune de un rug uriaș și s-ar autoexila nu la Berlin, ci și... la Domnul.

6 octombrie 2019 14:47

Securescule, nu te aprinde și tu chiar așa! Bun ai dreptate, dar în loc de o propoziție simplă și fără insulte, tu ești în stare să-l holocaustizezi în butoi pe bietul Boc că permite existența în orașul său a unor oameni cu mintea deschisă și pentru alte idei deât cele consacrate! Acuma, bine-nțeles că argumentele potrivit cărora Pământul ecce rotund sunt zdrobitoare, dar uite că nu e chiar așa de rotund pe cât se spune. Este ușor turtit la poli, iar dacă am goli oceanele de apă, am vedea că are o formă de cartof destul de departe de rotunjimile teoretice ale globului pământesc. Pe urmă, teoria Pământului plat are și niște argumente a căror înțelegere nu se află la îndemâna oricărui prostovan. Deci nu se bazează doar pe simpla iluzie a unor inși cu pregătire școlară precară! Este ca în matematică, unde unele probleme nu se pot rezolva decât prin metoda reducerii la absurd! Dar chiar și în teoriile despre Univers, pentru care se acordă Premiul Nobel, predomină ideea că Universul ca atare este PLAT, cel mult de o formă lenticulară, ceea ce mie chiar mi se pare o aberație și aș putea să și argumentez, dar nu-mi pot permite să spun că savanții respectivi ar fi niște idioți!

6 octombrie 2019 11:47

Ion Românu Neuroni încărcați cu "știința" evului mediu persistă în creierii unor indivizi cultivați de obscurantism, și care, mai vor să și propage ignoranța și prostia lor prin așa zisa conferință națională ! Și când te gândești că acești "conferențiari", votează, ori dețin niscai funcții publice, atunci e clar că la noi mai e mult până departe!

6 octombrie 2019 11:45

Ei, da, așa da! Imbecilii ăștia care sunt și cretini, organizează nene și conferința națională a idioților, ca să fie, că dacă nu era, nu se mai povestea. Deci, după curul cu care judecă acești proști grămadă, totul e plat în univers, nu există mișcări de rotație sau revoluție, pentru că Universul e plat și el, deci totul e o platitudine, ca mintea netedă a acestor tâmpiți și idioți. Ăștia în frunte cu cretinul ăla imbecil care a mai și organizat absurditatea asta colosală de conferință, merită Oscarul de căcat ca premiu, că premul Nobel pentru idioțenie încă nu s-a inventat, deocamdată. Dar cum la acești imbecili prostia e infinită ca Universul, ce să le mai ceri acestor idioți? Să le dăm o muie cu o halbă de apă plată!

5 octombrie 2019 21:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.