Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunță că a convocat un comitet operativ la ora 16:00, după accidentul rutier din Ialomița soldat cu 10 morți, pentru a lua măsurile necesare astfel încât astfel de tragedii să nu se mai repede. Ministrul a anunțat că va urma o perioadă de razii masive în trafic, conform Mediafax.

„Pentru că românii așteaptă de la noi, celor care ne păsa, soluții, mai ales în astfel de situații, am decis să convoc la oră 16 un comitet operativ cu toți factorii de decizie implicați pentru a luă măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urmă o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport și șoferii care nu respectă legea, și vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu. Condoleanțe familiilor care trec printr-o grea încercare!”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Integral pe StiripesurseComentarii

bijbok Date-n pula mea de Cuc! Fa ba autostrada aia! Idiotule!

7 octombrie 2019 20:23

Grigore Carnagiu pe drumurile patriei, carnagiu și infecții nozocomiale în spitale....Cimitirile se măresc văzînd cu ochii !.....Se moare-n prostie în Romania de astăzi !....Cimentul și marmura țării se duc în construcția de Cruci și Morminte doar !....Avem poduri de cale ferată dărîmate de 10 ani și nu se repară. !...Nu mai suntem în stare să construim un pod peste un rîu mai mare !....Uite la ce duce Politica Falimentară PSD-istă a Guvernului Dăncilă.....Nu se mai fac investiții, nu se mai construiesc autostrăzi și nu se modernizează drumurile și căile ferate, nu se repară poduri, nu se construiesc spitale și școli noi....Doar se împrumută în draci fonduri ce se dau *Să se mănînce și să se cace !*....Rămînem noi romănii și datori vînduți finanței internaționale, și subdezvoltați, și sărăciți, și marginalizați în Europa și-n Lume....Cum este posibil ca 80% din ce produce țara anul ăsta în 2019 să se ducă numai în salarii, pensii Contributive și Speciale, Asistență Socială, Decontări și Diurne la potentații din Instituțiile Statului, Bilete la ”First Class” cu destinații în țări exotice pentru vacanțe ale Aristrocației Socialiste ”de Caviar” din fruntea țării .... Ne duc de rîpă cu politicile astea idioate !.....

5 octombrie 2019 19:11

Coarna care o trage pe Goarna Cu cei 9 miliarde de lei (9 000 000 000 lei) = 2 miliarde de euro, dati de pomana celor cu PENSII SPECIALE fara niciun merit, s-ar putea construi, in fiecare an o autostrada de minim 100 km. Mai bine se duc in BURTILE UNORA si PROSTIMEA care-i alege este condamnata la moarte.

5 octombrie 2019 17:48

Stan Pățitul Situația este deteriorată complet. Până la catastrofă. Incompetența și corupția, peste tot și la toate nivelele, au măcinat de-a lungul timpului orice responsabilitate în trafic, orice respect, orice bun simț. Permise obținute prin mită, angajări de șoferi necorespunzători, lipsa controlului eficient pe drum, țara lui „ merge și așa”, troc între polițiști ( controlori) și contravenienți, desconsiderarea prevederilor legale ș.a.m.d. unde credeați că o să ducă? Și stați așa. Încă nu s-a terminat. o prezidențiabilă cere angajarea imediată a încă 10.000 de polițiști, iar Dl Coarnă drepturi, sporuri, favoruri, toate nemeritate prin muncă.

5 octombrie 2019 16:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.