Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep (28 de ani) are o relație cu Toni Iuruc (40 de ani), care i-a fost alături pe tot parcursul turneului de la Wimbledon. După succesul de pe iarba londoneză, cei doi nu s-au ascuns de ochii lumii în vacanța pe care au petrecut-o în România.

Americanii de la Tennis World au aflat cine este Toni Iuruc, noul iubit al Simonei Halep: "Un băiat frumos care a făcut o avere".

"Iubitul milionar al Simonei Halep a fost lăudat și de Dumitru Dragomir, fost președinte al LFP. Acesta a băut câteva cafele cu misteriosul bărbat care i-a furat inima reginei de la Wimbledon", scrie sursa citată, după dezvăluirile făcute de "Corleone" la Digi Sport Matinal.

"Fostul oficial a ținut să puncteze că Halep are o putere financiară mai mare decât Toni și a lăudat faptul că sportiva noastră promovează România în toată lumea. 'Oricum, el nu are așa mulți bani ca ea'.", au mai notat cei de la Tennis World.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.