Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a trimis preşedintelui Klaus Iohannis o noua listă cu intermarii pentru portofoliile de la Interne, Justiție și Educație.

Potrivit reporterului Antena 3, Diana Lazăr, pe lista premierului s-ar afla numele lui Gabriel Leș, la Interne, Daniel Suciu, la Justiție și Eugen Teodorovici la Educație


Comentarii

Mihaela Auziți, Madama asta cu Breoșa la purtător dar cu mintea-n colțuri ar vide și candalabrele din Palatul Victoriei (dacă nu deja le-a văndut pînă acum ?....) să rămînă la *Putere*....și-o doare-n cur de *putere*....Important pentru ea sunt beneficiile și privilegiile oferite de funcție pentru Ea și Nemurile ei.....Nici nu ar mai fi important obțiunea Partidului să rămînă la guvernare decît dorința personală a ei să nu-și piardă bunăstarea....Să n-o dea afară din Vila de la APPS din Primăverii.....O doare-n cur de popor, țară și neceșitățile societății romănești !....Doar încă o Vilă roz-bombon într-o pădure de brazi ca cea de la Predeal de-și v-a mai construi penrtru fi-su ar fi deajuns.... Proștilor de romăni, întîi cercetați, informați-vă și apoi concluziționați cu ce ordinari și ordinare aveți deaface !.

5 octombrie 2019 8:53

Victoria Citești niște comentarii cum ar fi și cel de mai jos și altele pe pe Forum și *te ciupești* să vezi de trăiești în realitatea țării sau în ficțiune!....Adicătelea ce se vrea ?....45% dintre romăni ce de vreo trei ani în urmă susțin în toate sondajele că Iohannis merită al doilea mandat de Președinte sunt Idioți, Nebuni, Naziști, Sorosiști, Securiști, Rezistaci, Haștagiști, Masoni, StatParaleliști, Binoviști, Neomarxiști, Sufrageriști....(Ce zice unul -borban- ?... că va bazati pe năsoase, rîrîite, tineri fără minte, tineri dezrădăcinați ca va voteaza iar ?).....Cei din10% ori 12% ce-o văd pe Impostoarea Dăncilă la Cotroceni sunt Patrioți, Romăni Pur Sînge, direct din *coasta* lui Decebal și Traian.....Sunteți chiar nebuni cu toții ?...păi ce ați vrea căci dacă s-ar organiza un nou *Summit* ca cel de la Sibiu să fie unii romăni din mase să strige *Analfabeta* după Președinta Romăniei....iar ziariștii străini ce transmit în direct în toată lumea să traducă....Oare nu este clar pentru toți că maimarii lumii nu vor să se afișeze cu Madam Dăncilă.....și cum ar discuta Madam cu ei....că doar Okei !....Okei !....și Ehe !....Ehe !....răspunde....Și la New York l-a trimis pe Teodorovici să cuvînteze în engleză să se facă ăla de rîs....aflînd că la întrunirea respectivă nu se fac traduceri...Domnule, dacă ești proastă Stai Acasă !....nu înjosi Romănia cum ai făcut-o și cu propunerea Rovanei Plumb pentru Comisar European știind că are *bube* la dosar (și cu Dan Nica la fel) ....N-o duce *bibilica*, aia este !.

5 octombrie 2019 6:34

v D-na Dancila orice propunere vine de la dvs, sau de la PSD, Ghiolbanis o sa o respinga.Nu v-ati obisnuit deja cu comportamentul lui Ghiobanis? Din pacate Giolbanisa mai are sustinatori si o sa mai il avem pe post de presedite inca un mandat. Noroca ca nu-l avem inca p0resedinte ulterior, deoarece nupermite constitutia. Ma mir ca nu-iau modificat articolul Iliescu si Javra Ordinara

4 octombrie 2019 23:27

borban Stimata doamna dancila , nu aveti cu cine comunica ! mai bine-i trimiteati o tava cu cacat !

4 octombrie 2019 19:18

@4 octombrie 2019 14:15 Imbecil esti tu cu ma-ta care te-a fatat si cu toti pizdeii. Mai imbecililor, voi ati corupt institutiile"de forta" cum le spui tu si le-ati adus in stare jalnica. Politia e mai proasta decat militia. DGIPI este sub nivelul procurorilor comunisti care actionau numai la comanda politica. Asti nu stiu! Pur si simplu sunt imbecili ca tine. Daca nu crezi, revezi cazul Caracal, cazul Gura Sutii, cazul Iasi ca sa-ti dau exemplu numai cateva nenorociri cu vetile distruse ale unor minore. Imbecil ce est! Legile lui Moise nu-s legi. Sunt cele 10 porunci primite del a Dumnezeu pentru a convinge pe evrei sa treaca la monoteism. Stii despre ce vorbesc, prostovane pizdit? Serviciile de supraveghere a hotiilor facute de pizditii tai (DNA si SRI) nu au fost facute praf ? Hai, ca te las, kaka-m-as in gura ta de pampit.

4 octombrie 2019 14:33

Stimata Doamnă Premier Viorica DĂNCILĂ Acestui IMBECIL, ce răspunde la apelativul ghiolbanis, puteți să-i trimiteți și ”Legile lui Moise” și tot nu veți reuși să-l scoateți din ale lui. Imbecilul ăsta a intrat în SEVRAJ! Dar mai trist este faptul că instituții de forță, care trebuie să vegheze la SIGURANȚA STATULUI ROMÂN, și-au dat mână cu TRĂDĂTORII și fac jocurile unor INTERESE OCULTE, STRĂINE și OSTILE NAȚIUNII ROMÂNE!!!!

4 octombrie 2019 14:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.