Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

xamenul de rezidenţiat de anul acesta se amână pentru data de 8 decembrie, a anunţat vineri ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Pintea a declarat că motivul amânării constă în faptul că nu are cine să semneze ordinul de examen, în lipsa unui ministru la Educație.

Mii de absolvenţi de Medicină, Stomatologie şi Farmacie ar fi trebuit să susţină testul pe 17 noiembrie. Metodologia de organizare pentru EXAMENUL DE REZIDENȚIAT se aprobă prin ordin comun al ministrului Sănătăţii şi ministrului Educaţiei.

Astfel, s-a luat decizia ca EXAMENUL DE REZIDENȚIAT să fie reluat în data de 8 decembrie.

EXAMEN DE REZIDENȚIAT CALENDAR:
- 28 oct - 11 noiembrie inscrierea
- 14 noiembrie transmiterea listelor
- 27 noiembrie afisarea pe site a celor acceptati in concurs
- 5 dec afisarea repartizarii candidatilot
- 18 dec -19 dec alegerea posturilor
- 14-16 ianuarie 2020 repartitia pe clinici


Comentarii

Mihai Dar să se ducă odată în Parlament să ceară votul de confirmare a noii Structuri Guvernamentale....Să nu mai Urzupe puterea atît !....Ocupă Palatul Victoriei abuziv fără aceptul reprezentanților poporului adică a Parlamentului Romăn....De eram în Evul Mediu ”urzupatori ai tronului” ca Dănciliștii aștia erau ghilotinați sau spînzurați în Piața Publică....

5 octombrie 2019 10:25

nu mai zică nimeni că PSD-ul ăsta împuțit nu e bun la mințit și manipulat masele. O fi ministrul tartor la ministerul lui, dar orice ministru are înlocuitor care poate semna orice act în locul lui, orice act legal. Că e bine sau e rău că nu e un ministru titular acolo e una, dar tehnic și legal problema se poate rezolva așa cum se face de fiecare dată când ministrul în funcție nu e la biroul lui și nu poate semna un act, este un adjunct sau mai mulți care pot semna în locul ministrului orice act legal. Asta e realitatea!

5 octombrie 2019 3:44

mani-pulantul C-o fi, c-o...patii, da`...porcu-i mort in cotet ! Numa` ministru`educatiei poate semna Ordinu` ! Ca...de-aia-i ministru ! Si fara...Ordin,tinerii medici nu pot da examenu` de rezidentiat ! C-asa vrea un sasalau imputit !!!

4 octombrie 2019 16:46

Ecce Kurrupt De mic mi-a plăcut s-o iau in arianus.

4 octombrie 2019 13:20

Pute Doi nebuni care incurca lumea unul de infatuare si caposenie ,alta de prostie .Din ambele asta iese ,eu o propuneam la minister pe d-na Carmen.Copii astia jumate pleaca de scarba si zau ca meritam ,trebuiau trantite ambele creaturi !!Daca nu pica guvernul ce facem ,astepta copii alegerile parlamentare ????

4 octombrie 2019 13:01

Oltean Asta e cusuta cu ata alba politica. Intotdeauna exista inlocuitori care pot semna "pentru". Vedti multimea de legi si alte acte normative din Monitorul Oficial.

4 octombrie 2019 12:44

Asta este fix ”moftul” NAZISTULUI, chiriașul de la Cotroceni!!! Nicolae Ceaușescu a fost mic copil pe lângă Klaus Ghiobanis!!!!!

4 octombrie 2019 12:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.