Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sute de militari din MApN, MAI, SRI, SPP și STS descind în Harghita și Covasna, în cadrul unei acțiuni fără precedent în România. Este vorba despre o etapă de instruire națională în care militarii acționează într-un scenariu fictiv care vizează contracararea unor acțiuni ostile, specifice războiului hibrid.

În mai multe locații din județele Covasna și Harghita, precum și municipiul București are loc exercițiul interinstituțional CONCORDIA 19, o etapă de instruire interinstituțională, condusă de Statul Major al Apărării.

La exercițiu participă aproximativ 500 de militari din Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

++??++ Romania se pregateste de razboi cu 500 de soldati!? Mai imbecililor, la mine in sat sunt 500 de babe. Nu le chemati si pe ele la razboi?

3 octombrie 2019 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.