Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vremea se schimbă radical. De la temperaturi de 30 de grade Celsius vom trece brusc la maxime de 16 grade în mare parte a ţării, dar şi în Capitală.

Meteorologii au emis deja o informare de vreme rea.

Vor fi şi perioade cu fenomene specifice instabilităţii atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie în special în Transilvania şi Moldova, apoi şi în regiunile sud-estice.

Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi izolat, posibil, vijelii şi grindină.

Vântul va avea local şi temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40-50 km/h.

Vremea se va răci semnificativ pe parcursul zilei de joi (3 octombrie) în vest şi nord-vest, iar vineri (4 octombrie) şi în restul teritoriului.

„Dacă zilele acestea ne-am bucurat de temperaturi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, maxime ce au urcat la amiază până la 30-31 de grade în partea de sud a țării, un sistem frontal va determina scăderea termică cu valori de peste 10, chiar 15 grade în unele orașe.

Astăzi, acest sistem frontal se resimte deja în partea de nord-vest a teritoriului, acolo unde valorile termice au scăzut. Ieri am avut maxime de 28-29 de grade, acum nu avem mai mult de 11-12 grade în partea de nord-vest a țării.

Acest sistem frontal va avansa, iar mâine îl vom resimți și în partea de sud și de sud-est, unde temperaturile vor scădea accentuat.

Astăzi, inclusiv în zona Capitalei, vom înregistra 30-31 de grade, mâine nu vor fi mai mult de 14-15 grade”, a spus meteorologul Alina Șerban, joi, la Antena 3.


Comentarii

anamariana Sfinte Prooroc Ilie etc....delirul mistic se poate trata!Trebuie doar sa consulti un specialist...

5 octombrie 2019 16:19

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul The Weather 3/7 God Jesus 3/7; Weather 16 Jesus Christ 16; THE Weather 25 Elijah Tishbite 25; THE WEATHER 32 ELIJAH TISHBITE 32; W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Acestea sunt numerele literelor si laturilor numelor divine impreuna cu definitia cereasca, prin care vremea e creata pe Terra si pe celelalte planete din Cosmosul infinit. Albul si rosul sunt culorile principale din Casa Raiului in care stau, constructie vie, unica si nepretuita.

3 octombrie 2019 22:27

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul VREME 5/17 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5, IISUS HRISTOS 17; Vremea 12 HRISTOS 12; VREMEA 20. 20 iulie. Minunea chemarii mele la Ceruri in Carul cu cai de foc; VRE.M.EA. VRE-Verde, M-Mina, EA-Elia. Mina verde a lui Elia. Acestea sunt numerele literelor si laturilor numelor divine impreuna cu definitia cereasca, prin care vremea e creata pe Terra si pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

3 octombrie 2019 22:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.