Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Happy Minds organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, conferința de lansare a proiectului depreHUB – primul hub antidepresie din România.

Evenimentul va avea loc pe 10 Octombrie 2019, ora 10:30, la Hotel Epoque, Intrarea Aurora 17C, București, și va reuni reprezentanți ai presei, precum și reprezentanți ai ONG-urilor din România sau ai corporațiilor, parteneri și colaboratori specialiști.

depreHUB este un proiect național, inițiat cu scopul de a reuni sub cupola unui nou concept în România (HUB dedicat promovării sănătății mintale), totalitatea serviciilor de prevenire a depresiei și anxietății, evaluare e-health, diagnostic, intervenție și evitarea recăderii. Abordarea unică a tipologiei depresive, la 360 de grade, asigură beneficiarului accesul la specialiști și programe accesibile (în unele cazuri chiar gratuite), tratamente inovatoare, dar și tehnici de prevenire și suport în toate ariile vieții.

Proiectul își propune creșterea eficienței în procesul de intervenție, în depresie și anxietate, prin schimbarea paradigmei și punerea specialistului la dispoziția beneficiarului prin intermediul suportului online.

În cadrul evenimentului va fi lansat și Tel Verde Antidepresie 0800 0800 20, linie telefonică gratuită, menită să asigure suport primar și consiliere în situații de depresie și anxietate.

Integral pe România Liberă