Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, la care s-au raliat doi deputați de la “minorități”, UDMR, PMP, USR, ALDE și Pro România, precum și câțiva aleși ai PSD, trebuia să fie citită, ieri, în Plenul Parlamentului și să fi supusă la vot sâmbătă, începând cu ora 11.00.

Deczia a scandalizat mai multe voci din Opoziție, care acuză PSD că încearcă să își mențină abuziv Guvernul la Palatul Victoria. Ordinea de zi a picat, însă, la vot, motiv pentru care programul a fost schimbat, moțiunea urmând să fie citită, astăzi, iar votul să se dea peste o săptămână.

“Au mai fost moțiuni care a fost citite și duminica. Dacă este o urgență pentru a debarca acest guvern, putem veni și sâmbăta”, a precizat vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache. Acesta a explicat că Regulamentul prevede că moțiunea de cenzură este supusă votului în termen de trei zile de la citirea textului în Parlament. În situația dată, acest termen expiră sâmbătă, 5 octombrie.

Integral pe Jurnalul Național