Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: Moțiunea de de cenzură este citită acum în plenul Parlamentului. Sala este aproape goală.

Știrea inițială: Moţiunea de cenzură a Opoziţiei va fi citită joi în Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dăncilă acasă se va da însă săptămâna viitoare şi nu în acest weekend, aşa cum au dorit social democraţii.

Victoria de ieri a Opoziţiei care a reuşit să mute votul dă un semnal important legat de majoritatea de care mai dispune PSD în Parlament. Victoria Opoziţiei care a reuşit să mute votul pe moţiunea de cenzură săptămâna viitoare a survenit pe fondul unor trădări: mai mulţi parlamentari social-democraţi au refuzat să voteze, deşi erau prezenţi.

Premierul Viorica Dăncilă acuză însă opoziția că trage de timp și a lansat un atac voalat la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Pentru a demite Guvernul, moţiunea de cenzura trebuie votată de 233 de parlamentari.


Comentarii

Cozile de topor psd-iste: lia savonea si adina florea inscaunati toti de tudorel toader, selectati dupa chipul si asemanarea lui si-a hotilor din psd in fata carora toti fac zid, fac legi speciale sa-I scape de lege si puscarie, aici includem si CCR-ul lui valer dorneanu, care a facut si face cel mai mare rau tarii si statului de drept..Astia toti, dupa ce scapam de veorica si hotii din jurul ei, slugile astea obediente hotilor si penalilor trebuiesc scarmanate si bine daracite!

3 octombrie 2019 14:14

Asociația pstacilor PSD Azi ne-am strans să facem o laba în grup, urmată de sodomizări cu vibratoarele noastre favorite botezate cu numele favoriților noștri: Dragnea, Șerban Nicolae, Florin Iordache.

3 octombrie 2019 10:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.