Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu ocazia zilei de naștere, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD a mai primit un inel cu o semnificație deosebită, pe lângă cel de logodnă cu diamante oferit de fostul lider PSD.

Irina Tănase a postat o fotografie cu mâna stângă în care s-au putut observa cele două inele, cel cu diamante, şi unul care reprezintă o Balanţă, zodia Irinei. “Constelaţia Balanţei la mine pe deget”, a postat Irina.

Logodnica lui Dragnea a împlinit 27 de ani pe 26 septembrie și a postat un mesaj de mulţumire pentru cei care au felicitat-o.

„În viață nu este important să ai prieteni mulți”
„Știu că poza nu este cea mai artistică, însă de această dată, este mai important mesajul. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit ieri la mine și mi-ați transmis gândurile voastre bune. În viață nu este important să ai prieteni mulți, ci mai degrabă ca cei pe care îi ai să fie adevarați, loiali și demni. Și cei care mă cunosc cu adevarat știu că întotdeauna am apreciat sinceritatea și gesturile venite din inimă. Mă simt norocoasă că îmi sunteți prieteni!”, a scris Irina.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.