Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Opoziţia a reuşit să dea peste cap calendarul moţiunii de cenzură impus de PSD, după ce a demonstrat că are majoritate. Votul final pemtri demiterea Guvernului va fi dat joia viitoare, când Dăncilă va fi faţă-n faţă cu Opoziţia în Parlament: care pe care.

Şedinţa de plen reunit a debutat cu scandal între Opoziţie şi PSD, în condiţiile în care partidele care susţin moţiunea de cenzură i-au cerut lui Florin Iordache să supună la vot un alt calendar al moţiunii, iar acesta s-a opus aproape jumătate de oră. După mai multe schimburi de replici, politicienii Opoziţiei l-au convins pe Iordache, preşedintele de şedinţă, să fie dat un nou vot privind programul care în varianta dorită de PSD prevedea ca dezbaterea şi votul moţiunii să fie sâmbătă, ceea ce punea probleme Opoziţiei. Potrivit unor surse politice, Victor Ponta îi anunţase pe liberali că oamenii săi nu se vor prezenta sâmbătă la vot, situaţie care era valabilă şi pentru deputaţii de la minorităţi care susţineau moţiunea. Mai mult, Kelemen Hunor subliniase că şi mai mulţi aleşi ai UDMR urmau să lipsească pentru că erau plecaţi din ţară.

Integral pe AdevărulComentarii

iulian Ce usurare! Papagalii lui Petrov sunt in sfarsit pe punctul de a-si luat tara inapoi. Succesuri!

3 octombrie 2019 8:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.