Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Degeaba urlă ca din gură de şarpe mega-clanul pesedist mafiotizat până în măduva oaselor inventând şi demascând petinse aranjamente de culise de pe urma cărora candidatura paukeriţei Rovana Plumb la un post de comisar european a fost respinsă şi a doua oară de Comisia juridică a PE.

Degeaba se dedau la spectacole jalnice şefa de mega-clan Viorica Vasilica Dăncilă şi sigisbeii ei Mihai Fifor şi Valeriu Steriu. Degeaba inventează şi ei, şi mulţi, mulţi alţii care se înghesuie la microfoane, la debitat vorbe în speranţa că poate-poate vor mai putea să roadă ceea ce a rămas de pe ciolan, comploturi. Degeaba vorbesc despre lipsa de patriotism a Opoziţiei ori a preşedintelui Klaus Iohannis.

Accidentul ruşinos numit Rovana Plumb, cea care când are, când nu are la dispoziţie cei 800.000 de lei pe care i-a donat partidului împrumutându-i de la o nouă, complet dezinteresată şi enigmatică mătuşă Tamara...

Integral pe AdevărulComentarii

Karikaturi psd-iste!! Hai acasă la sapă, coană Rovana! Și mai lasă UE, că merge şi fără voi. Trebuia sa se rupa odata smecheria proasta a PSD-istilor. Credeau ca ce le-a mers in tara le merge si afara - ei, uite ca aia nu sunt fraieri! Multumim, UE. Nu ati putea sa luati DNA-ul la voi? Ca la noi nu mai face nimic. La noi, nu o intreaba nimeni nimic pe Rovana de averea aia inexplicabila pentru care voi tocmai ati respins-o.

3 octombrie 2019 14:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.