Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”F35, nota de plată a lui Trump pentru Iohannis” titram pe 27 august, subliniind cum concluzia finală a ”vizitei” oficiale a lui Klaus Iohannis la Casa Albă este una singură : ” Când te duci la Washington singur, fără ministrul Apărării, cel al Finanțelor, Economiei și un grup important de oameni de afaceri, atunci înseamnă doar că ai fost convocat ca slugă”!

Și tot atunci dezvăluiam că ”după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, deja informațiile militare au fost obligate să pregătească terenul pentru achiziția de către țara noastră direct de avioane F35, unele cu mult mai costisitoare decât F16, cele la a căror achiziție ne angajasem până acum. Desigur, cum România continuă să rămână țara tuturor posibilităților, iată că Forțele Aeriene nu dispun încă nici măcar de o flotă operațională de F16 și capul plecat al lui Klaus Iohannis deja face ca deloc nesemnificativul buget alocat înzestrării armatei să fie redirecționat către cele de F35, produse de compania americană Lockheed Martin”.

Aceasta fiind de altfel și nota de plată pentru șepcuța primită de Iohannis de la Trump, ”neamțul” trebuind să știe că la acest nivel, ceea ce primești ”gratis” te costă de fapt cel mai mult…

Integral pe NaţionalComentarii

Individul ăsta numit Cătălin Tache e nu numai un idiot formidabil, ci e de fapt un cretin sadea. Majoritatea articolelor lui de tot căcatul nu sunt decât presupuneri, supoziții, ipoteze și teorii inventate, dar care poartă câte un titlul mare și lat care sună interesant, pe când în realitate articolele respective sunt de tot căcatul praf. În momentul când un ziarist scrie un articol de presă, acesta nu trebuie să se bazeze pe presupuneri sau păreri de genul se pare că, sau alte basme ipotetice. Interpretările unor teorii ipotetice sau presupuse nu sunt decât fantasmagorii și imbecilități. Să-i dăm o muie la minut acestui idiot care are impresia că e mare ziarist. Muie!

2 octombrie 2019 19:25

Oltean Doamne fereste ! Chelului tichie de margaritar ca sa dea cu finantele tarisoarei nostre de pamant ! Si F16 este un lux pentru Romania !

2 octombrie 2019 16:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.