Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lumea încă nu e pregătită pentru vestea că există viață pe planeta Marte, chiar dacă acest lucru s-ar putea întâmpla în curând, informează CNN.

„Ar fi ceva de-a dreptul revoluționar”, a declarat Jim Green, șeful echipei de cercetători științifici de la NASA. „O astfel de veste ar schimba complet felul în care vedem lucrurile și nu cred că suntem, în prezent, pregătiți pentru o astfel de veste. Nu, nu suntem”, a declarat savantul NASA.

În vara anului 2020, NASA are programată o misiune comună cu Agenția Spațială Europeană (ESA), al cărei scop este trimiterea pe Marte a două vehicule speciale care să foreze la suprafața planetei, cu speranța că vor fi descoperite forme de viață.

Integral pe Digi24Comentarii

@Dacian Cioloș Ia (mai) beși în orificiul buco-anal al EURO-mamei Dvs. ...

2 octombrie 2019 22:29

Kuminecăturile Gemene Nu vă puneți măi cu specimenele Homo Superior, ei ecce extrem de avansați și le știe pe toate. Au aterizat aici pe Planeta Maimuțelor din întâmplare și așteaptă cu nerăbdare un șut sănătos în kur care să-i propulseze înapoi acasă.

2 octombrie 2019 20:12

@@ Dacă ai fi fost atent, ai fi observat că am zis că PANSPERMIA ecce UNA din teoriile privind originea vieții pe Terra. Că ecce destul de multe, una mai speculativă decât alta. Văd că, de fapt, tu vrei să spui că se egzistă extratereștri în carne și oase! Să fii sănătos și crezi ce vrei.

2 octombrie 2019 17:38

@1 octombrie 2019 20:11 Nici tu nu esti departe de precedentul individ. Doar ca tu esti mai citit, dar nu destul de inteligent. daca citesti mult trebuie sa-ti foloseasca la ceva. Adica tu crezi ca formele primitive (PANSPERMIA) de viata au "colonizat" Pamantul si "au declansat procesul evolutiv de viata". In "incomensurabilitatea cosmosului" de ce crezi ca nu s-ar fi put declansa un proces si in alte "unghene" ale lui? Ca esti tu destept si ti s-a spus tie -numai tie-ca nu exista "conditii pentru forme de viata inteligenta (ha, ha!!!?) decat pe Pamant?

2 octombrie 2019 15:47

@2 octombrie 2019 15:09 S-o credeți voi!!! Extratereștrii au contramandat vizita pe Pământ, din momentul în care au vazut ca aceasta planeta este locuita de niste imbecili - caci fiinte ei nu le pot zice- ca cel de la 2 octombrie 2019 15:09. Acest imbecil nu stie ceea ce stie un elev de clasa a-III-a, si anume : planetele sunt substantive proprii, deci se scriu cu prima litera mare. Ar fi sub demnitatea lor de extraterestii sa ia legatura cu asemenea consumatoare de oxigen.

2 octombrie 2019 15:37

S-o credeți voi!!! Extratereștrii au contramandat vizita, pe pământ, din momentul în care au auzit că Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef U.E. Dacă, extratereștrii, vor face imprudență să coboare pe pământ, atunci Codruța o să-i aresteze, evident ajutată de Oană și Portocală.

2 octombrie 2019 15:09

Kuminecăturile Gemene Ecce NOTW. Înbuci și tu? Felul doi...

2 octombrie 2019 1:16

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică la vară târziu kuriștii din constelația Arianus 17 iese orificial din dulap cu sonda anală în mână și analiștii de la NASA crede că Planeta Maimuțelor nu ecce pregătită. Nu, nu ecce suficientă vaselină.

1 octombrie 2019 23:21

Jim Green Și și dacă s-ar descoperi că eu sunt un hibrid (extraterestru, n.m.) obținut prin încrucișarea dintre un (sub-)om și o EURO-maimuță (precum Dl. Dacian Urinian Technopizdokrațian Muioș, n.,m.), sau de PEDO-jidov cu măgar ceaușist (ca de pildă Birchall A. cu Alexandru Florian, n.m.) și această revelație ar fi (oarecum cam) ”revoluționară (în felul ei)”, nu?!

1 octombrie 2019 21:40

Bine, bine, dar CÂND urmează să aibă loc primele ... ARESTĂRI (la NASA, n.m.) pentru defekarea repetată de FAKE-NEWS-uri pe bani publici în Spațiul Public?! Cu respect, Paulus

1 octombrie 2019 21:31

Cei de la NASA nu vorbesc despre extratereștri, ci despre forme de viață. Este cu totul altceva. Una din teoriile despre originea vieții pe Terra este PANSPERMIA, adică originea cosmică a vieții: Potrivit acestei teorii,cometele, asteroizii și meteoriții ajunși pe Terra ar fi adus cu sine nucleotide, bacterii sau microbi, care au declanșat procese evolutive de viață pe Pământ. De la aceste forme primitive de viață și până la umanoizi extratereștri este nu numai o cale lungă, ci și o imposibilitate, datorită distanțelor cosmice incomensurabile și a condițiilor cosmice incompatibile cu formele de viață inteligentă. Extratereștri constituie personaje interesante de basm modern, dar trebuie să fie cineva analfabet să ia în serios creațiile SF sub forme de film, jocuri video sau literatură. Se vede că redactorii acestui site sunt nu numai analfabeți, ci și proști de-a dreptul dacă cei de la NASA vorbesc despre forme primitive de viață, iar ei înțeleg că ar fi vorba despre extratereștri.

1 octombrie 2019 20:11

Dr. House Forme de viață nu înseamnă viață, așa cum o cunoaștem pe Pământ. Iar mister Green să nu fie așa de sigur că omenirea n-ar fi pregătită pentru o astfel de știre! Inteligența oamenilor este mult mai "elastică" și mai adaptivă decât crede el

1 octombrie 2019 17:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.