Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trebuie să fii orb să nu observi că PSD este pe cale să sufere o ruşinoasă şi umilitoare înfrângere. Conform ultimului barometru, Viorica Dăncilă se află pe locul patru în preferinţele publicului la alegerile prezidenţiale, la jumătate din scorul partidului. Iar partidul este şi el în cădere liberă: 19,5%, comparativ cu 46% în 2016.

Guvernul condus de Viorica Dăncilă este „schweitzer”. Îi lipsesc miniştri importanţi fără de care nu poate funcţiona. Suntem la 1 octombrie şi ministrul Teodorovici nu publică execuţia bugetară la 31 august, deşi trebuia să o facă pe 26 septembrie. Motivul e limpede. Şi bugetul e tot „schweitzer”, ca şi guvernul.

Integral pe AdevărulComentarii

Curca cu vaca la un loc: Rau e Doamne sa fii prost! Dar si mai rau este sa fii prost gramada dar sa ai functii inalte. Dar si mai rau este sa fii atat de prost incat sa crezi minciunile debitate de proasta absoluta!Proasto, daca ajungi, prin absurd, la Cotroceni, inseamna ca ai fi Presedinte! Ce atributiuni are, nauco, Presedintele in cresterea salariilor si a pensiilor? Acestea sunt de competenta Guvernului si a prim-ministrului. Conduci de atat timp Romania si nu stii inca care sunt competentile tale? Vai de mama noastra, veoricoooo!

3 octombrie 2019 14:20

iulian Se pare ca in "viziunea" unora, evident manipulatoare, oricine ajunge sef al PSD, sau al orcarei organizatii care nu le convine,, devine "piatra de moara". Oamenii trebuie sa fie ajutati sa inteleaga ca nu sunt buni. Doar indivizi de tipul lui Petrov sun buni, nu-i asa? Nu degeaba ni l-au impus timp de 10 ani. Au facut-o pentru "binele" nostru, evident.

1 octombrie 2019 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.