Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Instituția care face subiectele de examen pentru evaluările naționale, Bacalaureat sau definitivat și titularizare, Centrul Naţional de Examinare şi Evaluare (CNEE), a început să selecteze profesori colaboratori pentru grupurile de lucru care vor face subiectele de anul acesta. Apelul de înscriere se deschide pe 1 octombrie și durează timp de două săptămâni, iar cei care vor avea statutul de colaboratori externi trebuie să îndeplinească atât condiții de profesionalism, cât și să nu aibă rude sau afini până la gradul IV în școală (profesori sau elevi) care să fie subiectul acestor evaluări.
Înscrierea potențialilor candidaţi se face pe site-ul CNEE, secțiunea Apeluri, în perioada 1 – 13 octombrie 2019. Aplicația de înscriere va fi disponibilă începând din data de 1 octombrie 2019, potrivit anunțului.

Integral pe edupedu.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.