Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez s-au logodit weekendul trecut în Los Angeles printr-o ceremonie somptuoasă, la care au fost prezenţi numeroşi prieteni şi invitaţi celebri ai cuplului, relatează ABC.

În luna martie, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au anunţat că se logodesc după o relaţie de peste doi ani. Cei doi au declarat că plănuiesc o nuntă în stil mare, în timpul căreia copiii lor vor avea un rol important.

Jennifer Lopez are doi copii, gemenii Maximilian David şi Emme Maribel, cu fostul ei soţ Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice, Ella Alexander şi Natasha Alexander, cu fosta lui soţie Cynthia Scurtis.

Deşi cei doi s-au arătat destul de rezervaţi în a oferi detalii despre viitoarea ceremonie care le va uni destinele, actriţa a mărturisit că bărbatul pe care l-a ales să-i fie alături pentru restul vieţii este "foarte special". Ea a dezvăluit, totodată, că doreşte o nuntă în stil mare, cu mulţi invitaţi şi mai ales cu o slujbă religioasă la biserică.

"Mi-ar plăcea să mă căsătoresc la biserică, deoarece nu am fost până acum cununată în stil religios", a declarat Jennifer Lopez.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.