Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântăreţul Ricky Martin a anunţat că el şi soţul său, artistul vizual Jwan Yosef, "sunt însărcinaţi", cuplul aşteptând cel de-al patrulea copil, potrivit People.

Ricky Martin a făcut acest anunţ sâmbătă, în timp ce participa la un dineu organizat în Washington, ca parte a unei campanii dedicate drepturilor omului.

Cântăreţul originar din Puerto Rico, în vârstă de 47 de ani, a primit la acest eveniment un premiu, pentru implicarea sa în promovarea drepturilor comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer) şi pentru acţiunile sale caritabile.

"Familia mea este aici", a spus artistul, lăudându-i pe partenerul de viaţă şi pe "frumoşii săi gemeni" Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani, pe care îi creşte împreună cu Yosef, în vârstă de 34 de ani.

Integral pe MediafaxComentarii

Șerban Nicolae, expert în sex anal al PSD, poponar profesionist Ce ți-e și cu poponarii ăștia, cică sunt gravizi și așteaptă plod sau plozi. În cazul cântecaciului ăsta, el e nevasta, am văzut poze undeva pe net și el poartă acolo slip de baie fără un pic de crac gen slip pantaloni scurți, pentru că-n vest cine nu poartă slip gen pantaloni scurți e considerat poponar. Dar după cum se vede și-n poza asta, cântecaciul nu e gravid deloc, chiar dacă l-a futut soțul lui în cur de l-a înnebunit. El nu poate naște decât o căcare și aia împrăștiată, că are ditamai gaura găozului. Curiștii ăștia recurg ori la angajarea de femei voluntare care duc o sarcină normală după ce sunt înseminate în laborator, iar plodul provenit din sperma nevestei Ricky Martin va fi plodul lui natural dar va avea și caracteristici de la mama lui naturală. Poponarii, tot poponari sunt. Muie!

1 octombrie 2019 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.