Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Robert De Niro a apărut duminică într-un interviu rar, la emisiunea ''Reliable Sources'', difuzată de postul CNN, ocazie cu care l-a criticat pe preşedintele american Donald Trump, relatează luni DPA.

Actorul american joacă în filmul controversat ''Joker'', care se lansează săptămâna aceasta, şi în producţia cinematografică ''The Irishman'', în regia lui Martin Scorsese, care a avut vineri premiera la Festivalul de Film de la New York.

Întrebat de gazda emisiunii, Brian Stelter, dacă este de acord cu ancheta ce urmăreşte declanşarea unei proceduri de destituire a preşedintelui american, Donald Trump, De Niro a răspuns: ''Trebuie să se întâmple. Nu există o altă cale''.

''Nu cred că este capabil să demisioneze'', a adăugat actorul ''Tipul ăsta a făcut tot ce era posibil. Mult mai rău decât am crezut... vreodată. Este mai rău decât mi-aş fi putut imagina vreodată'', a afirmat el.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.