Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carevasăzică, doamna Rovana Plumb este și respinsă, și cu banii luați. Acesta este un abuz strigător la cer! Dreptul Rovanei Plumb de a fi pusă undeva, de a fi ceva, de a fi „pe funcție”, este inviolabil și ar trebui scris în Constituție, alături de celelalte drepturi ale omului. Dreptul oamei Plumb de a fi într-o poziție de răspundere ține de pesedismul multilateral dezvoltat, unde nu contează la ce te pricepi, contează să fii cu ai noștri.

Pentru orice om decent din țara asta, să te pricepi și la Mediu, și la Muncă, și la Fonduri Europene, și la Transporturi este ilogic. Pentru PSD și doamna Plumb nu e. Dumneaei ar putea fi pusă la fel de bine isprăvniceasă responsabilă cu mineritul intergalactic, ar exercita funcția cu aceeași competență.

Integral pe RepublicaComentarii

Victor Viorel Ponta, moașă comunală în drept tagma cum laudae Sărmana Rovana Plumb a fost abuzionată nevoie mare, a fost abuzerată și îmbrâncită la o parte, că ăia de la UE i-am mai dat și o mUE, ca să fie tacâmul complect. Unde mai pui că s-a și împrumutat de un munte de bănet ca să-l doneze partidoiului, așa că a rămas și abuzerată și cu banii luați. A dracului treabă! Muie! Muie PSD!

29 septembrie 2019 5:07

x Dna. Rovana Plumb PSD, este victima minciunilor, denigrarilor, complotului urzit de Herr Johanis&Co, pt daramarea guvernului PSD, legal si constitutional stabilit, in urma votului majoritar dat de romani - PSD-ului. Chiar de la instalarea guvernului PSD legal, Herr Johanis a amenintat cu "guvernul meu"- reusise sa-si fabrice "guvernul tehnorahat", compus din impostori, escroci financiari, Ciolos la limita normalitatii, si alte lighioane si jivine pradatoare. Satisfactia perversa a jivinelor rezistace, se va transforma - curand, in panica si pregatiri de uscheala din Tara, cand, vor iesi la iveala fraudele financiare si electorale comise de adunatura rezistace. Succesuri !

28 septembrie 2019 17:04

Serban Nicolae x, imi placi enorm. Te-as fute-n cur nonstop!

28 septembrie 2019 16:33

Așa a mințit și la Bruxelles! Rovana Plumb l-a mintit pe Ponta în ședința de Guvern ca să-i poată da Belina lui Dragnea! Rovana Plumb: „Da. Domnule prim ministru, este vorba de nişte lucrări de cadastru care au fost făcute la trei administraţii bazinale, la Argeş-Vedea, la Olt, şi la Buzău, Ialomiţa, în urma cărora s-au constatat, în momentul în care au fost trecute în domeniul public al statului, câteva neconcordanţe. Pentru a corecta aceste neconcordanţe în urma măsurătorilor făcute de către noi, trebuie să adoptăm hotărârea de Guvern pentru a fi prevăzute conform procedurii legale”. în scurta prezentare pe care o face proiectului de H.G. supus aprobării în ședința de guvern, face o expunere trunchiată, de natură a-l induce în eroare pe premier. comisarul.ro.

28 septembrie 2019 12:33

Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.StatParalelistu,Corporatistu,Neomarxistu,Sufrageristu După Mike Pence, Vicepreședintele SUA şi Regele Iordaniei fuge de Dăncilă.....De ce fug ?....Păi nu Regele Iordaniei a contramandat vizita în Romănia atunci cînd Tuta de Dăncilă a anunțat în SUA în fața evreilor americani că Guvernul ei *mută ambasada în Israel* ?....N-au fost Statele Arabe ce au votat împotrivă ca Romănia să facă parte din Consiliul de Securitate ONU ?...Numai prostii mari ce au influiențat marginalizarea Romăniei în lume și-n Europa a facut Madam Dăncilă și de aceea o și evită mai toți maimarii lumii....Și cum ați vrea să comunice dacă habar nu are o limbă străină ?....Și mai vrea impostoarea să fie și Președinta Țării....să nu ști tu o engleză, o franceză acolo ?....Nimic....bîtă !....Doar Okei....Okei.... și Ehe....Ehe....Și să se clameze în posturi de televiziune din țara ta că *ești cu IQ redus și săracă cu duhul*....Dar să ai tupeul să ajungi la Cotroceni nu este numai vina ei ci a Cohortelor de PSD-iști *Țucalari* ce-o încurajează....Vai de capul vostru !....O să plîngeți la anul după alegeri la ușile Primăriilor, Consiliilor Județene și la gardul Parlamentului că nici 10 % n-o să obțineți.

28 septembrie 2019 10:42

x Dna. Rovana Plumb PSD, este victima minciunilor, denigrarilor, complotului urzit de Herr Johanis&Co, pt daramarea guvernului PSD, legal si constitutional stabilit, in urma votului majoritar dat de romani - PSD-ului. Chiar de la instalarea guvernului PSD legal, Herr Johanis a amenintat cu "guvernul meu"- reusise sa-si fabrice "guvernul tehnorahat", compus din impostori, escroci financiari, Ciolos la limita normalitatii, si alte lighioane si jivine pradatoare. Satisfactia perversa a jivinelor rezistace, se va transforma - curand, in panica si pregatiri de uscheala din Tara, cand, vor iesi la iveala fraudele financiare si electorale comise de adunatura rezistace. Succesuri !

28 septembrie 2019 9:03

Virginica Păi Baronii și Baronașii PSD-iști credeau că la Uniunea Europeană este ca-n Romănica unde Parlamentarii stopează anticonstituțional cercetările justiției colegilor implicați în furtișaguri și corupție....Cum ar fi fost ca în același partid de șmecheri și trădători o Doamnă (Shaideh) să fie judecată iar altă cocoană (Rovana Plumb) să fie promovată în înalta și bănoasa funcție de Comisar European....și amîndouă au furat Statul Romăn de un Lac Piscicol și Insula Belina și l-au atribuit via C.J.Teleorman și via Mafioților Tel Drum-iști către Marele Pescar de Știuci Dragnea Rahoveanu ce era Masculul Alfa al Clanului Interlop-Mafiot PSD-ist la acea vreme....

28 septembrie 2019 8:11

Florin Negruțiu Că la noi doar Scroafa Merkel-Ferkel (EURO-Gaura-Neagră, n.m.), doar ea se pricepe la toate (cam) ca tov. Nicolae Ceaușescu (1918 - 1989, n.red.) și (pe cale de consecință) la nimica!

27 septembrie 2019 22:58

Codrin Stefanescu Serbane, si mine cine ma mai fute-n cur?

27 septembrie 2019 18:44

Șerban Nicolae, expert în sex anal al PSD, poponar profesionist Bine spus! Și îmbrâncită în poziția capră și cu banii luați. Mă ofer eu s-o doftoricesc anal pe scumpa și iubita mea colegă Rovana Plumb, poate așa o s-o mai consolez o leacă. Orice s-ar spune despre acest eveniment, este numai faptul că e o mare victorie a Rovanei Plumb și a PSD. Rovana Plumb tocmai a degustat o delicatesă de muie en passant, (n.m.) Muie PSD! Ghinion... Cu respect Șerban Nicolae, găozar magna cum laudae!

27 septembrie 2019 18:42

zustinem pizideu! sa se autosesiseze inspectia judiciara, sa se duca adina florea personal la bruxelles si sa-i bage la carcera pe impostorii care au indraznit sa-i franga destinul doamnei plumb.

27 septembrie 2019 17:13

Ecce Kur Rupt, cel mai imputit postac As suge urgent o pula sovietica!

27 septembrie 2019 15:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.