Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chrissy Teigen a postat o poză pe Instagram dintr-un magazin de jucării, în care se vede foarte clar că nu poartă sutien. În descrierea pozei, vedeta a scris: „la, ce credeți că mă uit?.”
Urmăritorii ei au început imediat să o critice, răspunzând ironic „ar trebui să te uiți la un sutien”. Modelul nu a părut însă deranjat de aceste comentarii, pe care le-a luat în glumă. Chrissy este cunoscută pentru dorința ei de a face toate femeile să se simtă bine în propria piele.


Comentarii

Așa e! Loazele de presari de la Haznaua 3 au preluat de pe Yahoo news această știre, de parcă noi amărăștenii din România nu mai puteam trăi dacă parașuta din imagine s-a îmbrăcat sau s-a dezbrăcat la comanda cuiva. Apropo, tocmai acum în studioul din hambarele Haznalei 3, Gușterul Dan Voiculescu, s-a îmbrăcat în curul gol și cu mâinile-n buzunar, inainte de a prezida ședința solemnă a Partidului Putorii Umaniste pe care nenea Șopărloiul la fondat și l-a fundat și l-a poponețit, unde candidat la președinția României din partea acestei putori de partid e Ramona Ioana Bruynselles, care tocmai acum se screme și a mai luat și un purgativ, pentru a defecăca proiectul nediscriminării tuturor femeilor din Univers. În acest moment Gușterul Dan Voiculescu, profesor emerit de securitate ceaușistă își face intrarea triumfală în sala unde are loc ședința, ținându-și în mâna dreaptă ridicată deasupra capului, coiul la care Vaaranul a avut infarct la ocnă, motiv pentru care a fost liberat de acolo. Sictir!

26 septembrie 2019 18:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.