Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gala FIFA The Best 2019 a avut parte de un moment controversat, după ce Jose Mourinho a plecat de pe scenă, chiar în timpul interviului pe care i-l acorda gazdei Ilaria D'Amico. La Scala din Milano, prezentatoarea a fost lăsată efectiv cu ochii în soare de tehnicianul portughez, după ce i-a pus câteva întrebări bizare, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

În vârstă de 46 de ani, Ilaria D'amico este nimeni alta decât logodnica lui Gianluigi Buffon. O celebră comentatoare și prezentatoare TV în Italia, care este cunoscută mai ales pentru emisiunile de fotbal pe care le-a găzduit la Sky Sports, de unde a plecat în iunie 2018.

Legăturile cu lumea fotbalului nu sunt, însă, legate doar de viața profesională. Din 2014, Ilaria D'Amico este într-o relație cu legendarul portar al lui Juventus și al naționalei Italiei, Gianluigi Buffon (41 de ani).

Integral pe DigisportComentarii

Dr. House Puteam sa jur că este rudă cu Dragnea sau, în cel mai bun caz, cu Dăncilă!

25 septembrie 2019 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.