Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federația asociațiilor de părinți reacționează la modul în care gestionează autoritățile cazurile tragice de la Caracal și Dâmbovița și cer Guvernului să descrie “activitățile desfășurate de instituții pentru siguranța și securitatea copiilor noștri, resursa financiară alocată, locația, numărul de participanți pentru fiecare acțiune de combatere, prevenție, pază și ordine publică”. “Chiar nu se mai poate să ne uităm cum își dau cu părerea cei care ar trebui, culmea, să ne protejeze”, a declarat președintele Federației, Iulian Cristache.
Într-o scrisoare publică adresată Președinției, Guvernului, Ministerului Educaţiei, Ministerului de Interne, Prefectului, președinților Consiliilor Județeane și primarilor, Federația părinților cere “imperativ” crearea unei strategii naționale cu aplicabilitate locală pentru creșterea siguranţei și securității copiilor în şcoli, pe stradă şi în viaţa de familie.

Integral pe edupedu.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.