Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa Demi Moore a dezvăluit la emisiunea „Good Moring America” de la ABC că a fost violată când avea 15 ani, citează The Guardian.

Incidentul a avut loc în casa ei, după cum a povestit. Moore a spus că a fost violată de un bărbat care a susţinut că i-a plătit mamei ei 500 de dolari.

Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit că a ajuns acasă unde l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă, care o cunoştea pe mama ei.

După ce a violat-o, Moore susţine că el a spus că mama ei o vânduse.

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată vineri, Moore scrie: „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”.

Mama lui Demi Moore a fost alcoolică şi, potrivit actriţei, o lua cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998.

Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, ea a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.