Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Supărat pentru că Florin Tănase a spus înainte de FCSB - CFR Cluj, 1-1, „la niciun club din lume antrenorul nu cere voie să facă schimbările”, Gigi Becali a ordonat ca fotbalistul să fie scos din primul „11” la derby, ceea ce s-a și întâmplat.

La FCSB, apariția în echipa de start nu depinde exclusiv de modul în care joacă un fotbalist sau cum se prezintă la antrenamentele din săptămâna care precede meciul. Contează și cum se comportă și ce declarații oferă, mai ales atunci când se referă la patronul clubului. Iar Florin Tănase a simțit pe propria piele ce înseamnă să iei atitudine și să critici imixtiunea lui Gigi Becali în meseria antrenorului principal

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Un lepros la curtea regelui footbal! Nu trebuie sa ne mai mire nimic din comportamentul dizgratios, halucinant si netrebnic al acestui cioban! De unde sa inteleaga el "fenomenul"? Saltul de la statutul de "portar de bloc", de bisnitar si hot de terenuri la "finantator" este imens! El nu poate intelege ca, prin comportamentul haotic si borfasesc, singur face rau echipei si jucatorilor! El demoralizeaza si murdareste cu noroi tot ceea ce atinge! Afirma ca este credincios si face parada de credinta! Insa, el nu pretuieste nimic din rasa umana! El nu apreciaza nimic si pe nimeni! Pentru el nu exista decat ... el! El nu poate pricepe ca, orice om este unic, are personalitate si trairi unice! El, prin aceasta dovedeste ca este ateu si mai mult, este FARISEU! El se foloseste de bunul DUMNEZEU pentru a se preamari pe el! Tot ceea ce face este pentru poza, pentru imagine! El crede ca daca apare la tv, este o personalitate! Aparitiile la tv se datoreaza faptului ca, reporterii nu au identificat un personaj mai grotesc, mai murdar si mai infect decat "JIJI FECALI"! Pentru bascalie, bataie de jos si umor grotesc este promovat ipochimenul! El distruge cariere si oameni! El crede ca banul este totul si ca banul impune orice! Va veni timpul in care si jucatorii vor refuza sa mai vina la acest club, chiar si pentru bani, din cauza smintitului!

24 septembrie 2019 14:39

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Asa cum fac anterenorii acum, in curand vor face si jucatorii! Inceputul l-a facut PASCANU! Aduceti-va aminte cati jucatori a transferat, PE HARTIE, "JIJI FECALI"! In perioadele de trasnferuri el anunta zilnic zeci si zeci de ... intelegeri! Este adevarat ca STEAUA este singurul club care plateste pentru jucatori! Insa, ce folos ca aduce valori pe care apoi le distruge, urmare a unor iesiri de genul acesta(cazul TANASE)! Nu exista saptamana lasata de la DUMNEZEU sa nu atace, sa nu distruga un MARE CARACTER! In mintea lui bolnava, el crede ca, „daca critica” mobilizeaza! Nu orice OM are puterea mentala de a ignora si a trece peste astfel de momente! Orice OM are si momente in cariera, in care chiar daca vrea, nu totul iese cum vrea! La orice OM, mentalul influenteaza si exprimarea fizica! De unde sa priceapa borfasul ce implica UNIVERSUL UMAN! El crede ca daca a putut fura pamanturile oamenilor si a putut sa le tranzactioneze facand mare avere, poate tranzactiona si FIINTA UMANA! El nu pricepe nimic din evolutia umana si din functionarea relatiilor intraumane! El vine si spune, ca un bezmetic ca nu mai are nevoie sa cumpere de la HAGI! Pe de o parte, chiar daca asa ar fi nu ai voie sa faci astfel de afirmatii pentru ca niciodata nu se stie de ce ai nevoie! Pe de alta parte, tu cu academia ta(probabil confunda o ACADEMIE de FOOTBAL cu vreo ... turma de oi) inca nu ai produs nimic!

24 septembrie 2019 14:38

MOS ION ROATA PARTEA a III a : NICAIERI IN LUME, UN CLUB DE FOOTBAL SERIOS, IMPORTANT si PUTERNIC NU SE BAZEAZA NUMAI pe ... productia proprie! Iar HAGI este cu adevarat un producator, un om care stie ce inseamna fenomenul si care are capacitatea, atata mentala cat si intelectuala, de a produce ADEVARATI FOOTBALISTI! CLUBURILE MARI CUMPARA JUCATORI MARI de la ADEVARATI PRODUCATORI! CLUBURILE MARI, IMPORTANTE si SERIOASE ANGAJEAZA ANTRENORI MARI CARE AU ROLUL DE MANAGERI! Ei impun jucatorii care vin, care pleaca, tactica si tot ceea ce tine de exprimarea echipei functie de obiectivele impuse! Treaba ta este sa impui obiective si sa asiguri PERSOANE CALIFICATE CARE SA FACA SI SA GESTIONEZE INTREAGA ACTIVITATE FOOTBALISTICA! La final tu poti vinde si poti obtine ceea ce clamezi continuu : bani! Dar tu nu ai capacitatea de a pricepe aceste lucruri! Tu esti „prostul satului”(si la statului!)! Pentru ceea ce este si pentru tot ceea ce face, nu putem spune decat : MARS AFARA JAVRA ORDINARA si RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

24 septembrie 2019 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.