Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE pare să transpună celebra frază din Evanghelia după Matei, "Cine nu e cu mine, e împotriva mea!" Tăriceanu a declarat că cine nu votează moțiune va fi exclus din partid!

Preşedintele ALDE, Călin PopescuTăriceanu, spune că 20 de parlamentari ALDE au semnat sau vor semna pentru moţiunea de cenzură şi a afirmat că cei care nu o vor vota se pun în afara deciziei partidului şi vor suporta consecinţele, adică vor fi excluşi sau îşi vor pierde calitatea de membru.

Tăriceanu a declarat, luni, că Biroul Politic Executiv al ALDE a decis cu majoritate de voturi votarea moţiunii de cenzură.

"Biroul Politic Executiv a hotârât cu majoritate de voturi, o singură abţinere, votarea moţiunii de cenzură. Colegii au şi semnat tabelele referitoare la moţiune, vor fi 20 de parlamentari ALDE care au semnat sau vor semna pentru că unii sunt încă pe drum de la aeroport. Vor fi 20 de semnături”, a declarat preşedintele ALDE, la finalul Biroul Politic Executiv.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.