Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

BNR a lansat proiectul FinTech Innovation Hub pentru firmele cu soluții inovatoare în domeniul serviciilor de plată şi financiare. Inițiativa va încuraja și sprijini domeniul plăţilor şi instrumentelor de plată în avantajul consumatorilor şi întreprinderilor.

Banca Naţională a României anunţă lansarea proiectului FinTech Innovation Hub, o platformă dedicată dialogului cu firmele care dezvoltă soluţii inovatoare de interes public general în domeniul serviciilor de plată şi financiare (FinTech), conform unui comunicat al instituţiei.

BNR precizează că demersul vizează în acest fel atât susţinerea dezvoltării pieţei în domeniul serviciilor de plată şi financiare, cât şi alinierea la tendinţele europene în domeniul monitorizării inovaţiei în acest sector, în scopul asigurării securităţii şi siguranţei acestora.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.