Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulaţia feroviară între staţiile Ilteu şi Săvârşin a fost reluată în condiţii de siguranţă, la ora 18:00, a anunţat luni seara CFR SA.

"Personalul feroviar a finalizat intervenţiile de repunere pe şină a vagonului deraiat la ora 16:30, iar până la ora 18:00 organele abilitate au acţionat în zonă pentru măsurători şi probe în vederea stabilirii cauzei care a condus la coliziunea dintre camion şi tren. La ora 18:00, reprezentanţii Poliţiei au permis redeschiderea liniei şi reluarea circulaţiei pe relaţia Simeria - Arad, între staţiile Ilteu şi Săvârşin", afirmă purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Traficul feroviar a fost închis luni între staţiile Ilteu şi Săvârşin, din cauza unui accident rutier produs la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 550+400, pe firul 1, între un tren de marfă privat şi un camion.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.