Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai important eveniment anual de diplomaţie începe la New York. Liderii mondiali caută soluţii pentru climă şi eradicarea sărăciei. La eveniment participă președintele Klaus Iohannis.

În aceste zile are loc cel mai important eveniment al anului. Reprezentanţi la nivel înalt ai statelor membre ale Naţiunilor Unite se întâlnesc, în cadrul sesiunii Adunării Generale a organizaţiei, la New York, pentru a discuta probleme globale.

Dezbaterea se va concentra pe marginea “Stimulării eforturilor multilaterale pentru eradicarea sărăciei, educaţia calitativă, acţiune climatică şi incluziune”. Este cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU. A început pe 17 septembrie şi are o durată de un an, segmentul dezbaterii generale la nivel înalt fiind cel mai important eveniment anual de diplomaţie multilaterală.

Integral pe Capital