Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Presa se lovește de o situație fără precedent în cazul fiului lui Gino Iorgulescu, care a ucis într-un accident de mașină un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii: rănit grav la rândul lui, șoferul care a provocat tragedia și care face acum parte dintr-un dosar penal, va fi scos din țară și internat într-o clinică din străinătate.

Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care a gonit cu viteză amețitoare pe șoseaua Chitila și a spulberat o mașină care mergea regulamentar. Dani Vicol, șoferul din mașina lovită, a murit pe loc. Iorgulescu junior a suferit leziuni grave și a ajuns în unitatea de primiri urgențe a spitalului Elias din Capitală.

A fost primit și operat, chiar dacă secția ATI se afla în renovare de aproape o lună, iar decizia era riscantă. Dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat atunci pentru EVZ că dacă nu ar fi intervenit medicii lor din camera de gardă, șansele ca Mario Iorgulescu să supraviețuiască ar fi fost foarte mici. Astfel, tânărul a fost operat și plasat într-un colț de salon, unde s-a improvizat un fel de secție ATI. Dacă ar fi murit, spitalul ar fi fost pasibil de un proces costisitor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.