Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocatul Ion Dragne, actualul decan al Baroului București din anul 2015, cel care l-a și iertat pe Victor Ponta în scandalul „plagiatului din 2015” este favorit pentru alți 4 ani la Conducerea Baroului București.

Cine este Ion Dragne?

Între anii 1992-1995, Ion Dragne a fost preparator universitar la disciplina drept administrativ- Academia Alexandru Ioan Cuza.

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” este o instituție de învățământ superior din București, înființată în 1991, care are ca scop pregătirea cadrelor de menținere a ordinii publice la nivel de instituție de învățământ superior.

Academia, este „urmașa” directă a unei instituții de stat, „Școala de ofițeri de miliție din București,” înființată în anul 1949, deci de pe vremea comuniștilor.

Academia, se confruntă cu cel mai mare scandal de plagiate de la înființarea sa

Jurnalista Emilia Șercan, cea care a dezvăluit plagiatele notează într-unul din articolele sale: „Academia de Poliţie ascunde zeci de plagiate de frica imploziei”
„De ce nu s-a întreprins nimic în acest sens? Pentru că aproape tot corpul profesoral de la Academia de Poliție a întreținut sistemul corupt.

Integral pe România Liberă