Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat olandez, considerat suspect în cazul fetiței de 11 ani care a fost găsită moartă în județul Dâmbovița, a plecat din România. Individul a fost audiat, însă la acel moment anchetatorii nu aveau suficiente date pentru a lua o măsură împotriva acestuia.

Prin probele descoperite la fața locului, autoritățile l-au localizat pe cetățeanul olandez în zona în care a fost găsită moartă fetița de 11 ani. Este vorba despre un câmp din apropierea satului Gura Șuții din Dâmbovița, relatează g4media.

Cetățeanul olandez, considerat suspect în acest caz, a și stat de vorbă cu polițiștii români sâmbătă, însă, la acel moment nu existau suficiente probe pentru ca anchetatorii să ia o măsură împotriva acestuia, conform digi24.

Integral pe LibertateaComentarii

Băi căcănari nenorociți. de ce ștergeți postările? Vă ustură adevărul? Vă bucură faptul că România e jefuită nu numai de aurul și pădurile sale, ci și de copii?! Faptul că pe Iohannis și pe ăia de la SRI îi doare în sulă de soarta țării și de siguranța cetâțenilor români vă lasă rece?! Siktir, jigodiile dracului!

23 septembrie 2019 11:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.