Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi confruntări între manifestanţi şi poliţie au avut loc duminică, în Hong Kong, după ce protestatarii au ocupat un centru comercial şi au incendiat o baricadă pe care au ridicat-o în apropierea acestui centru, relatează agenţiile dpa şi AFP.

Circa 1.000 de manifestanţi se adunaseră iniţial în interiorul mall-ului New Town Plaza pentru un protest care se dorea a fi paşnic. Însă, după câtva timp, manifestanţi îmbrăcaţi în negru au început să smulgă uşile şi alte obiecte din mall pentru a ridica o baricadă la intrare. Situaţia a degenerat, iar poliţia a folosit împotriva demonstranţilor gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene.

Alţi protestatari au vandalizat o staţie a căilor ferate, iar autorităţile au închis staţiile de pe traseul trenului „Airport Express” pentru a îngreuna deplasarea manifestanţilor către aeroport, după ce pe reţelele de socializare mişcarea de protest a lansat un apel pentru „testarea” capacităţii de rezistenţă a aeroportului.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

EURO-Maimuța Laura Pizduța (K, n.m.) Dacă chiar mă fuck ăia „procuror” „european”, ei bine, atunci promit să-l arestez pe primu' gălbejit de partid și de stat care pune picioru' pe Planeta EURO-maimuțelor!

22 septembrie 2019 23:39

Florin Bilei Eu zic să fukcem o colectă de „fonduri”, ceva, ca să le luăm la ăia ciubuce în formă de EURO-poollă, să le sugă la demonstrații, ca să se distingă de demonstranții non-koșer anti-„democrați”!

22 septembrie 2019 23:35

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul HO.NG. HO-Hydrogen, NG-Gene. Hydrogen's gene; K.O.NG. K-Potassium, O-Order, NG-Gene. Potassium's order from the gene. Heavenly definitions. Gene = invataturi ceresti ale infaptuirii Creationismului intre anii 2004-2070, dupa Casa Raiului in care stau.

22 septembrie 2019 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.