Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu respinge categoric acuzaţiile CNSAS privind colaborarea sa cu Securitatea, sub numele de cod Petrov. El susţine că CNSAS a recurs la formularea unor acuzaţii care nu au nimic comun cu realitatea vremii, utilizând două note care nu au produs nici un efect negativ.

„Resping categoric acuzaţiile CNSAS!. Ce-i drept , în disputa cu CNSAS am pierdut în primă instanţă la Curtea de Apel Bucureşti. Nu m-am aşteptat chiar dacă jurisprudenţa ICCJ nu îmi îndreptăţea optimismul. Cu un Consiliu format numai din oameni desemnaţi de partide,Consiliul CNSAS a aprobat o Acţiune în Constatare care mă vizează şi care deformează adevărul până la limita minciunii. CNSAS a recurs la formularea unor acuzaţii care nu au nimic comun cu realitatea vremii, utilizând două note care nu au produs nici un efect negativ. În susţinerea punctului său de vedere CNSAS utilizează formulări decisive care nu există în cele două note, nu recunoaşte aplicabilitatea legilor şi regulamentelor militare şi de asemenea nu menţionează nimic despre statutul celor doi elevi caporali în raport cu Securitatea. Din păcate, în instanţă, judecătorul a crezut mai mult în actul bine ticluit de CNSAS care deforma realităţile de acum 45 de ani, decât în cele susţinute de mine”, afirmă Băsescu.

Integral pe AdevărulComentarii

x Nenorocita creatura acest nenorocit ex-sef la Romanica...cancerul Tarii este Basescu, metastazele cancerosului nici acum nu s-au vindecat - Justitie Securistica, CFR distrus, retrocedari la escroci cu sute milioane Euro transferate in Banci straine, infractoarea Udrea zburda libera, Videanu hotul hotilor, Blaga - toti oamenii Basescului !

23 septembrie 2019 7:07

Șeful CNSAS și-a îndeplinit misiunea față de PSD: Președintele CNSAS Constantin Buchet a fost impus de PSD la CNSAS. Buchet a mai făcut parte din conducerea CNSAS la mijlocul anilor 2000, fiind propus atunci de Corneliu Vadim Tudor. „Am căutat ca abordările, poziţiile mele să fie sincrone cu ideologia politică a PRM, în aceste chestiuni legate de istoria contemporană a României”, spunea Buchet în urmă cu 15 ani, pe când demisiona din funcţia de secretar al CNSAS. Între timp, a fost „recuperat” de PSD. https://newsmaker.ro/seful-cnas-si-a-indeplinit-misiunea-fata-de-psd-nu-e-o-actiune-impotriva-lui-basescu-ci-o-constatare/

22 septembrie 2019 23:37

Pixelul Albastru „Jur că n-am lovit copilul cu pumnul în piept și nici nu i-am făcut curul zdrențe”. Dezgustător individ! Pe ăstă și dacă îl arunci într-o putină plină cu procolite lichefiate (adică fecale, în limbaj mai puțin științific, dar cât de cât decent) este în stare să orăcăie că ele este curat și plăcut mirositor precum Făt-frumos din lacrimă! Du-te, mă bășinosule, și cântă la altă masă.

22 septembrie 2019 23:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.