Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, a declarat duminică seară, la Antena 3, că sunt bani pentru pensii și salarii.

Următoarea majoare a pensiilor va fi anul viitor. Punctul de pensie va fi majorat de la valoarea de 1.265 la 1.775 de lei, de la 1 septembrie 2020, a spus Marius Budăi.

În 2021, punctul de pensie va ajunge la 1.875 de lei.

Potrivit ministrului, dacă PSD rămâne la guvernare majorările sunt garantate, altfel nu.

Ministrul Muncii a lansat un avertisment în ceea ce priveşte planurile opoziţiei.

„Atunci când spui că nu mai sunt bani, nu mai sunt bani, nu îți pregătești o logică? Să spunem că până la urmă nu vor tăia din ceea ce este, dar dacă nu majorează asta nu înseamnă tot o tăiere de venituri?”, a spus Marius Budăi la emisiunea „Subiectiv”.


Comentarii

Victor Budai, dar aduce PSD-ismu bani de la "ma-sa de acasa"....Sau inglodatzi si mai mult tzara-n datorii....ca ma-ta nu tzi-a dat un ban !...Cum dracu'n Romania PSD-ista Pensiile Speciale s-au inmultzit dar si anual marit....Auzi la ei ?!...Este unul cu pensia speciala neta de 450 milioane vechi....cat pensionarii dintr-un orashel la un loc....

23 septembrie 2019 12:28

Ioan Întreaga clasa politica postdecembrista, care sa succedat la conducerea tari a contribuit din plin la situația deplorabila a multor romani. România se va schimba atunci pentru început vom debirocratiza aparatul de stat, trecând la sistemul digital asa cum au făcut-o cu succes Estonia.

23 septembrie 2019 10:11

iulian Astia cel putin dau, nu taie. Cat despre hoti, cat s-a furat pana acum din pensiile a milioane de romani? Care sunt mai hoti?

23 septembrie 2019 8:08

PSD partid de HOTI Doamne cata ipocrizie!! Anuntul asta il trambiteaza prin toate vuvuzelele lui voiculescu de la HAZNAUA 3 care-i prosteste si-npacheteaza pe bietii romani care nu-si dau seama ca votand psd isi voteaza proprii calai! Cresteri de pensi de 50 - 100 de lei la bietii oameni si banii astia se topesc in cresterile galopante de preturi la mancare, gaze, curent...si godacilor psd cu PENSII SPECIALE le cresc pensiile nesimtite cu 15-30 de mii de lei pe luna...Aia grasi si umflati, aia mananca tot bugetul tarii...Nu-i mai votati oameni buni, nu-i mai votati ca va nenorociti pe viata si pe voi si pe copii copiilor vostri! PSD partid de HOTI.

22 septembrie 2019 23:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.